Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziękuję Wam bardzo za informację tak też myślałam i jej mówiłam.
Ośrodek,do którego ma skierowanie do SPA raczej nie należy tylko niezła "szkoła życia" w Szczawnicy więc poczekamy zobaczymy i jak coś to wyrżnie pismo do ZUS-u ale co ma w nim napisać żeby przenieśli termin czy odroczyli czy jeszcze coś innego. Ma problemy z kręgosłupem i sądzę że po ciąży rehabilitacja by jej się na pewno przydała, tyle że znowu 24 dni bez malutkiego dziecka..... hm ja bym się porządnie zastanowiła
Witam dopiero zaglądam a nasz Alek z forum ma sprawy w Zus do załatwienia życzymy pozytywnej załatwionej sprawy
jesteśmy z Tobą trzymamy kciuki daj nam wpis pozdrawiam wszystkich co mają problemy z ZUS ja wygrałam z nimi
czego wszystkim życzę