Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Byłam w tym sanatorium. Najlepsze ze wszystkich, w których do tej pory bywałam.
A byłam do tej pory w ośmiu. Piękne widoki z obrotowej kawiarni.
Przestrzeń i piękne spacery do Podczela i w kierunku mola brzegiem morza.
Nie wspominam o warunkach. Niczego na minus. Polecam.
Bietka pisze:Pojechać pierwszy raz do sanatorium Arka to duże ryzyko. Jest tam niespotykany właściwie nigdzie w sanatoriach (no może przesadzam) luksus, warunki jak w Gigant SPA i właściwie mało sanatoryjne klimaty. Ale warto tam być bo drugi raz może sie nie trafić. Ale przy nastepnym wyjeździe proszę o ARCE zapomnieć bo gdy trafią się warunki jak z tak 60 -tych ( a takich jest wiele) to bedzie jakoś nijak.
Pozdrawiam i życze miłego pobytu a przede wszystkim towarzystawa bo na resztę grzech narzekać.
bietka
Potwierdzam. Ja również staram się o Arce zapomnieć,
bo w Bałtyku na pewno nie będzie tak jak tam.
Ale nie raz wstąpię do Arki pooddychać tamtejszą atmosferą
i wypić dobrego drinka w kawiarni.
Miłego pobytu.
Dziękuję bardzo za sympatyczne informacje i życzenia. Już nie mogę się doczekać do dnia wyjazdu, a jeszcze muszę przez prawie miesiąc chodzić do pracy. Myślami jestem już gdzie indziej. Liczę na fajną pogodę do spacerów i dobrą rehabilitację. Pozdrawiam wszystkich . Emi
Właśnie dostałam dzisiaj skierowanie do ARKI, jestem mieszkanką Jawora (dolnośląskie),będę przebywała na turnusie 29.01-19.02.2013, może ktoś jedzie w tym czasie do Kołobrzegu, razem miło i bezpieczniej będzie w podróży. Mogę dojechać do Wrocławia.
Witaj, widzę, że jest nas już spora grupka. Ja też jadę w tym terminie, na szczęście razem z mężem, więc sprawę dojazdu i towarzystwa mam już załatwioną. Pozdrawiam i do zobaczenia w Arce.
Kochani w Arce na I p spotkacie tych wszystkich którzy jadą a się przyczaili ,oczywiscie na koncertach cudownego Sergieja -skrzypce ,saksofonisty,akordeonisty i innych.Miłej zabawy i pobytu oczywiście i przede wszystkim rehabilitacji