Czy wiecie że...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
jawa 53
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 gru 2013 07:17
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 2 razy

Re: Czy wiecie że...

Post autor: jawa 53 »

Medi masz rację, ale nie jesteśmy w temacie "Dobry żart..", to robi ròżnicę.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Rozumiem osoby którym odeszli bliscy ,sama przezywałam odejscia wielu bliskich ,w tym śmierć 19 latka więcej nie napiszę ,ponieważ nie czuje takiej potrzeby.Wiem ,że tak reagujemy my którzy utracilismy bliskich.Natomiast za bardzo bierzemy do siebie wypowiedzi innych.Nikt przecież nie musi przeżywać czegoś co go nie spotkało ,a spotkało kogoś innego ,ponieważ tego przezycia nie rozumie to jest oczywiste.Ale też uważam ,że nie powinnismy pisać coś co może zranić ,natomiast od razu minusowanie nie jest potrzebne :? ,też było mi w pewnym momencie smutno ,że komuś tutaj wlepiłam minusa.Naprawdę .Refleksje przychodzą nam ludziom często za póżno a emocje w mgnieniu oka i zapanowanie nad nimi też jest trudne.W żartach też można unikać tematów ,o których wiemy ,że mogą zranić ,lub wywołać burzę.Autor jestem pewna nie miał złych intencji .Admin może usunąc post i po sprawie. :) :kwiat:
forumowicz

Czy wiecie że .......dzisiaj Światowy Dzień Wody ...wiadomo woda to 60-70 % człowieka , woda to My i nasze życie :)
forumowicz

Czy wiecie ,że :""Kiedy pić wodę:

,, Jeżeli masz sucho w ustach i chce ci się pić - to już się spóźniłeś. Pij wodę regularnie ,, :) :lol: :roll:
Awatar użytkownika
teresa63
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 31 lip 2014 18:49
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: teresa63 »

Zaraz , zaraz - to przy "swiecie " wody mamy oszczedzac ,,, czy uzywac :?: :D
- bo zastanawiam sie , czy sie myc, czy nie :?: ;)
kawe wypilam i leki tez woda popilam ,,, i co dalej :shock:
Na sucho dzis :lol: :?:
forumowicz

Teresko jak sie umyłas nie pij :lol: a jak piłaś nie myj :o :lol: Oszczędnośći na bank :!: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

jurand40 pisze:Czy wiecie że...
W małżeństwie tylko dwa razy jest spokój: raz po ślubie, drugi raz po zgonie jednego z małżonków :o
Jurand zapewne nie miał na myśli nikomu robić przykrości. Życie jest różne i jeden po przeczytaniu tego, co napisał pomyśli ...cholercia jakie to prawdziwe, a innemu powrócą wspomnienia i zrobi się przykro.
Moi mili :kwiat: traktujmy życie wirtualne z przymrużeniem oka, a będzie mniej spięć i nieporozumień. Forum, to nie rzeczywistość, to zupełnie inna bajka.

...a te minusiki :?: ...chyba z emocji :?

Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli :kwiat:
Awatar użytkownika
teresa63
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 31 lip 2014 18:49
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: teresa63 »

[ obrazek zewnętrzny ]
Czy wiecie ze Polskie terytoriumpowiekszy sie o 400 hektarow ,,, zwrot od Czechow :? :|
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agunia3 »

jawa 53 pisze:Medi masz rację, ale nie jesteśmy w temacie "Dobry żart..", to robi ròżnicę.
I to jest chyba właśnie ta różnica w reakcjach...W tym temacie powinny być jakieś ciekawostki naukowe a te w formie żartu w temacie ''Dobry żart'' .
Ciche dni w małżeństwie i cisza po śmierci to jednak są dwie różne rzeczy...
Awatar użytkownika
jurand40
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 lut 2013 19:36
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 1 raz

Post autor: jurand40 »

agunia3 napisał/a/ I to jest chyba właśnie ta różnica w reakcjach...W tym temacie powinny być jakieś ciekawostki naukowe a te w formie żartu w temacie ''Dobry żart'' .
Ciche dni w małżeństwie i cisza po śmierci to jednak są dwie różne rzeczy...[/quote]

Czyli generalnie chodzi, że żart jest dobry tylko umieszczony w nie właściwym temacie, tak jak pisałem jest to zabawa...
ODPOWIEDZ