Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
grazynamackowiak pisze:Dzień dobry w oczekiwaniu na wyjazd sanatoryjny polonistka witaj na naszym forum krótki termin oczekiwania
teraz czekasz na wyznaczenie miejsca czy już masz przydział miejsca ja też Wielkoplski fundusz reumatologia
wcześniej dostałam wyjazd życzę trafnych przydziałów pozdrawiam
Romanyk 58 jaki masz przydział szpital uzdrowiskowy czy sanatorium http://www.----.pl/Info_uzdr_ow_nfz ... odzkie.htm
Mam uzdrowiskowe leczenie sanatoryjne dorosłych - neurologia
aniag Gratuluję!!!Coraz nas więcej do Krynicy.Napisz do jakiego sanatorium jedziesz.Udanego wypoczynku Ci życzę i pięknej pogody,pogoda musi być bo ja też w tym czasie będę cieszyć się urokami Krynicy.Pozdrawiam.Do zobaczenia w Krynicy.
Witam kolejkowiczów, jestem z NFZ Mazowiecki, mój nr 14148 - reumatologia, czekam od lipca 2013. Skierowanie nie było jeszcze odesłane przez NFZ do weryfikacji .Mam nadzieję na sierpień Pozdrawiam
Witajcie
Jestem nowa na forum.
W niedziele przeczytałam całe wątki o dolnośląskim, co zabrać i kolejka 2015
Na sanatorium czekam od września 2013 - to będzie mój pierwszy raz...
No kochani forumowicze, poniedziałek ,i znowu zaglądamy od nowa do przeglądarki, ciekawe jaki spadek w tym tygodniu będzie ,:od rana ubyło 82 numerków.
pozdrawiam Was serdecznie i piszcie co u was