Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Masz Leon całkowitą rację....wędka mogłaby się przydać gdybym była z kimś kto lubi łowić rybki
Obecnie samej nie chciało by mi się siedzieć z kijem nad wodą, gdy tyle atrakcji innych jest w kurorcie
Ale z kimś bardzo chętnie
ależ skąd..... pisząc o WĘDCE to myślałem wyłącznie o jakiejś smacznej rybce złowionej na moją przynętę ( a nie z akwarium). Wszak każdy wędkarz lubi pomoczyć kija... a potem ta adrenalina i oczekiwanie co tam się złapało. a gdyby jakaś niewiasta zechciała potowarzyszyć w łowieniu to już pełnia szczęścia. Jest równouprawnienie więc kto zabroni kobiecie chwycić za Kija (za wędkę, za wędkę....) i złapać jakąś sztukę.
Słoneczko Mąż z ochotą robi wyprawy z wnusiem a ja nieraz im dotrzymuje towarzystwa to taki wspaniały relaks ale wędki nie zamierzam brać ze sobą na wypoczynek przerzucę się na rower to też dla zdrowia i kondycji miłego dnia