Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ollalaola w jakim sanatorium jesteś . Też planuję wysyłkę paczki ,nigdy tego nie robiłam, ale jak pomyślę o tym ile rzeczy trzeba zabrać na 24 dni
Szkoda mi zdrowia.
Miłego pobytu życzę
Elinka5+ pisze:Ollalaola w jakim sanatorium jesteś . Też planuję wysyłkę paczki ,nigdy tego nie robiłam, ale jak pomyślę o tym ile rzeczy trzeba zabrać na 24 dni
Szkoda mi zdrowia.
Miłego pobytu życzę
Jestem teraz w Młynarzu w Szczawnie Zdroju. Wyslij paczkę, a i tak do walizki bedzie co włożyc:)
Dzis sie podkurzylam w pracy i zdrefilam ktos z moich zazdrosnych kolezanek o moj wyjazd powiedzial ,ze czesto takie przesylki gina i ze zostane bez rzeczy ,kurcze czy zdarzylo sie cos takiego ???