Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Za dyskusję prowadzona w tym wątku proponuję nagrodę "Złote Usta". Ale się uśmiałam. Brakuje tu kilku równoważników zdań od Maxa i Mixa. Pozdrawiam wszystkich
Mysląc o ul Morskiej myslałem raczej o innym aspekcie ..wszak jest to uliczka gdzie stoja iświadcza swe usługi frywolnie ubrane i proponujące swój czas ..Panie do towarzystwa ,ale to juz na marginesie...
ale i taki koloryt ma i Kołobrzeg.......
ok
przyjmuję bana za szerzenie...
gorkaa.....jak nie nadążasz za dowcipem to dla Ciebie,oczywiście bez urazy proponuje temat- kolejka do sanatorium A co do korby to wszystkie służą do kręcenia o ile się je używa,a ja chce poużywać