Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bo wiesz takie male babskie sekrety,jak podac niebieska tabletke facetowi itakie tam.Oczywiscie to zarcik, nie chcemy nikogo zanudzac.Ja po raz pierwszy wybieram sie do sanatorium a ze baba to ciekawa wiec pytam a to mysle ze dla pozostalych malo ciekawe .Pzdrawiam izycze pogody ducha.Ela
wiesniaczkaela pisze:Bo wiesz takie male babskie sekrety,jak podac niebieska tabletke facetowi itakie tam.Oczywiscie to zarcik, nie chcemy nikogo zanudzac.Ja po raz pierwszy wybieram sie do sanatorium a ze baba to ciekawa wiec pytam a to mysle ze dla pozostalych malo ciekawe .Pzdrawiam izycze pogody ducha.Ela
A co to sa te niebieskie tabletki...??? To cos na katar?
wiesniaczkaela pisze:Bo wiesz takie male babskie sekrety,jak podac niebieska tabletke facetowi itakie tam.Oczywiscie to zarcik, nie chcemy nikogo zanudzac.Ja po raz pierwszy wybieram sie do sanatorium a ze baba to ciekawa wiec pytam a to mysle ze dla pozostalych malo ciekawe .Pzdrawiam izycze pogody ducha.Ela
A co to sa te niebieskie tabletki...??? To cos na katar?
Moze na katar tez?Jesli 1964 to rok urodzenia to mysle ze katar nie grozi
Jacek1964 pisze:To rok..... i dalej nie wiem na co ta tabletka .....
Jacek popatrz na relamy ,nie wiem co to za autko bo nie znam sie, ale dziadek gubi niebieska tabletke ,spada do zbiornika auta i co? auto rosnie.Pewnie na porost wlosow