Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Post autor: Fionka »

Gosiu ale mi sie dostalo.Pewnie slusznie.To pisanie odciaga mnie od problemow.Elka dosc tego do garow ida swieta.A po swietach :?: :?: :?: :?:
Jacek1964
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lut 2015 12:41
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Jacek1964 »

wiesniaczkaela pisze:Jacku nie badz taki doslowny,to tylko niewinne zarty.Sam zaczoles .Jestes na forum rodzynkiem,itak sobie tak jak Ty i my robimy jaja,zycie jest wystarczajaco powazne ,wiec to co pisze nie jest w tym aspekcie.Mysle ze jestes super facetem, at tylko takie zwykle wirtualne figle nie grozne i odrywajace od codziennosci.Nigdy nie bylam w sanatorium stad zapewne te zarty.nie jestem ani ja ani Gosia stetryczalymi babami,ot tak troche zabawy slowami.Jezeli Cie urazilam to sory.Milego oczekiwania w kolejce ,udanego przydzialu.Pozdrawiam Ela :? :? :? :? :? :? :? :? :
TEMAT "Niebieska tabletka" - nie jestem sztywniakiem ........ wiec
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Drogi Jacku myślę ze temat całkowicie nie związany z kolejką do sanatorium . Zaśmiecasz go tylko.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nie mysle ze jestes sztywniakiem.Od 6 lat pracuje z mlodymi ludzmi.Na uczelni nie moge byc powazna bo by mnie zjedli,wiec chyba,stad ta moja niefrasobliwosc,powinnam spogladac czesciej do dowodu.Jeszcze raz milego oczekiwania i napisz jak wysoki masz numer w kolejce i czy po szpitalu czy zwykle.Obievcuje bede stateczna pania w srednim wieku .Pozdrawiam Ela :oops:
Jacek1964
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Moj nr nic nie da bo kazdy NFZ ma swoje numery. Nie po szpitalu. Jestem tylko "zmeczony zyciem" - Niebieska tabletka- tam pisz
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

sztani pisze:Drogi Jacku myślę ze temat całkowicie nie związany z kolejką do sanatorium . Zaśmiecasz go tylko.
Zwiazany ,zwiazany tylko za bardzo rozbudowany.Trzeba faktycznie ustawic sie do pinu toz to bardzo wazne sprawy ,a my sobie pozwolilismy na taka niefrasobliwosc.Ja ze swojej strony objecuje zadnych zartow tylko suche fakty.Nie wiem czy dam rade,ale sie postaram-obiecuje :oops: :oops: :oops:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jacek1964 pisze:Moj nr nic nie da bo kazdy NFZ ma swoje numery. Nie po szpitalu. Jestem tylko "zmeczony zyciem" - Niebieska tabletka- tam pisz
Jacku wez wyluzuj,.Zmeczony zyciem,co to znaczy ?Bo walka o zycie to wiem.Wlasnie dwa dni po otrzymaniu przydzialu -upragnionego , dowiedzialam sie ze tak naprawde nie wiem czy gdzies pojade. Wyjazd 30 04 a ja do szpitala17 04.Bilety jednak na pociag kupione.Zycie jest piekna no i perspektywa fajnego wyjazdu do sanatorium
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

To bylo na temat?
Jacek1964
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

wiesniaczkaela pisze:
Jacek1964 pisze:Moj nr nic nie da bo kazdy NFZ ma swoje numery. Nie po szpitalu. Jestem tylko "zmeczony zyciem" - Niebieska tabletka- tam pisz
Jacku wez wyluzuj,.Zmeczony zyciem,co to znaczy ?Bo walka o zycie to wiem.Wlasnie dwa dni po otrzymaniu przydzialu -upragnionego , dowiedzialam sie ze tak naprawde nie wiem czy gdzies pojade. Wyjazd 30 04 a ja do szpitala17 04.Bilety jednak na pociag kupione.Zycie jest piekna no i perspektywa fajnego wyjazdu do sanatorium
za 15 miesiecy.........
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »