OPINIA-POCHWAŁA DLA OAZY

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Mariusz Sicinski
Na forum od: 31 mar 2015 09:35
Oddział NFZ: Łódzki

OPINIA-POCHWAŁA DLA OAZY

Post autor: Mariusz Sicinski »

Byłem w Sanatorium Uzdrowiskowym "OAZA" w Inowrocławiu w dniach 17.02-10.03.2015 i jestem pod wielkim wrażeniem tego ośrodka. Cudowna atmosfera, nowoczesny budynek, wspaniały personel, kapitalna kuchnia z domowym jedzeniem, Wi-Fi, dobrze wyposażone pokoje - jestem bardzo zadowolony i będę tam jeździł nawet prywatnie. Przytoczę fragment mojego wpisu do Kroniki: "W Inowrocku w OAZIE jest super atmosfera, każda osoba z personelu uśmiecha się i jest szczera. Kuchnia to zespół wyjątkowo cudownych ludzi, każdy z nich jak mróweczka ogromnie się tu trudzi. Posiłki serwują smaczne i dogadzają jak w domu, nie szczędzą uśmiechu i życzliwości nikomu. Wyjeżdżamy stąd zdrowsi i mówimy do widzenia, ale pozostaną nam cudowne i miłe wspomnienia". Polecam to sanatorium z czystym sumieniem i ze szczerego serduszka. Mariusz z Łodzi mariusz.[email].com :D :serce: :D
forumowicz

Re: OPINIA-POCHWAŁA DLA OAZY

Post autor: forumowicz »

Kolego opisz jak możesz to sanatorium bardziej ,zabiegi ,standard ,etc takie info bardzo pomaga wyjeżdżającym do niego.Pozdrawiam serdecznie :) :kwiat:
Awatar użytkownika
Elinka5+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2015 19:55
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Elinka5+ »

Jadę do sanatorium w Inowrocławiu w maju i chciałabym wiedzieć czy czynne są Termy. Bywałeś tam poeto??? :)
Chodziłam tam 2 lata temu, miałam karnet na cały okres pobytu - fantastyczny obiekt z wodą solankową z cudownymi właściwościami ,naprzeciw Oazy.
Miło czytać taką pozytywną opinię .Bardzo lubię Inowrocław. :serce:
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Wszystkie informacje odnośnie term znajdziesz tutaj >>>>[link]
Potwierdzam pochlebną opinię dotyczącą inowrocławskich term.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2015 21:39 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto link
ODPOWIEDZ