Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
wiesniaczkaela pisze:Ja tak z troski.Znam to z autopsji, boli oj boli.Spadochronu Ci u mnie braklo.
ja mam od 8 lat super komfort ...
mógłbym nawet kogoś podczepić ...
ale nie za frico ...
coś za coś ...
( bawimy się jak damy a jak nie damy to się nie bawimy )...
amin
Fajny poranek.Trzeba napchac kieszenie kamieniami bo inaczej wiatr porwie.
Rano wypuscilam psa do ogrodu to nie dawal rady ustac na lapach.Pozdro z Lodzi.
wiem cos bo beaglach bo mialem basseta a to krzyzowka blod honda z beaglem. Nie dasie ich ulozyc..... no i swojemu bassetowi nie musialem dawac niebieskiej tabletki bo to byl "prawdziwy pies na baby"...........
Sama prawda tego sie nie da wytresowac.Mojej na dodatek wydaje sie ze jest Rodwajlerem.Zaczela w 2014 r sie stawiac naszemu nowemu szczeniakowi, miala pecha bo nimy szczenie ale nie zerknela jej w metryke a TO Owczarek Srodkowoazjatycki-puknol lapa i Lilka przez 2 miechy byla polamana ledwo z tego wyszla.Malpa jedna wlasnie nalala mi na podloge, bo sie boi wyjsc.Dobrze ze sa kafle na podlodze, chyba wtluke malpie jednej