Kolejka do sanatorium na 2015 rok
- Ramona2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 paź 2014 18:51
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok
Życzę wszystkim miłego pobytu w Krynicy
-
forumowicz
...w Ciechocinku [ obrazek zewnętrzny ]Sloneczko pisze:Nie martw sie Rudzielcuspotkamy się jeszcze nie raz nie dwa.....
I na pewno w tym roku![]()
-
forumowicz
- Princi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 cze 2014 16:28
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 8 razy
ja będę ale w sierpniuruda pisze:...przyjedziesz na Mazury[ obrazek zewnętrzny ]
- romantyk56
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2015 08:02
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
Mam neurologia , uzdrowiskowe leczenie sanatoryjne i mój nr obecnie to 1780 i jadę z łódzkiego.Pozdrawiam miłowiesniaczkaela pisze:Romantyk a co masz napisane w rubryce profil leczenia?romantyk56 pisze:Wreszcie zaczęto pisać na tematkażdy powinien się skupiać na tym co go i innych interesuje - czyli numerki skierowań
Ja mam 1200 i czekam na przydział, a najbardziej mnie interesuje dokąd mnie wyślą .Może ktoś wie gdzie wysyła łódzki NFZ po udarze.Proszę o podpowiedz.
![]()
Pozdrawiam miło
![]()
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Staż sanatoryjny: 2
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Staż sanatoryjny: 2
sory kopsa mi sie klawiaturawiesniaczkaela pisze:Dobry dzionek Romantyk.Nie mam zbyt duzej wiedzy ,wydaje mi sie ze jest to drugi co do wielkosci okreslany profil leczenia,wnioskuje to z obserwacji.Jezeli w skierowaniu nie miales zaznaczonej konkretnej opcji co do terenu to przy neurologii praktycznie mozesz spodziewac sie i gor i morza i niestety nizin tez.Przy tym numerku masz szanse na szybki przydzial,jezeli do konca kwietnia nie przydziela ,to marne szanse, bo wakacyjne miesiace nie dla szarakow. O ficjalnie sa to okresy dla uczacych sie ,nauczycieli i innych takich,tam -zawsze cos wymyslaPostaraj sie zadzwonic do Pan z NFZ![]()
u, popros aby w miare mozliwosci podaly Ci termin(wymysl jakies planowane badania ,lub planowanie Idaurlopu).pswieta wiec moze w naszych urzedach pojawia sie ludzkie odruchy.