Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mojej tableteczki tez nie byly potrzebne ,wystarczylo ja zawiesc do faceta i juz 6 razy miala szczeniaki.Mamuska to byla z nij kiepska trzeba by lo sie tym stadem zajmowac,ale beagle takie sa .Zerkna tymi maslanymi slepiami i czlowiek mieknie.Druga sunia Azjatka ta to ma psyche nie trzeba jej niczego uczyc taka cwaniura.Do diabla zaraz bedzie nowy temat Niebieska tabletka kontra zwierzyniec.Chyba w zwiazku z ta pogoda pogielo mnie.