Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
krecik pisze:Temat ma powodzenie . Od wczoraj 13 stron to nie w kij dmuchał
Ponoć faceci każdy temat potrafią sprowadzić do jednego czyli do seksu. Jak jednak widzę panie też każdy temat potrafią sprowadzić do jednego czyli do .... kasy. Nawet seks . No cóż można również pogodzić seks z kasą
Jak w tej piosence Maryli Rodowicz; Bo to co nas podnieca....
krecik pisze:Wieśniaczkaela przecież ja nie myślałem o wydawaniu przez panie lecz czerpaniu korzyści . Oczywiście nie miałem na myśli żadnej z forumowych koleżanek lecz jakieś tam panie w świecie
Jeśli jednak kogoś uraziłem tym spostrzeżeniem to serdecznie przepraszam
Czerpaniu korzysci? . Krecik chyba jestes facetem? Mnie nie uraziles bo to sajak juz poprzednio pisalam niegrozne zarty.Zycie jest zbyt powazne wiec trzeba odreagowac.Ales sie zakalapuckal w tym temacie ,wic finito i cichosza