Ja też czekam, już pisałem proszę o oferty na PWdarek pisze:Otwarty jestem ,czekam na propozycję
Kupię
- jurand40
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 lut 2013 19:36
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękowano: 1 raz
Re: Kupowane nie tuczy ...
Jacky6 w regulaminie nie ma o tym mowy
A co nie jest zabronione...
- jurand40
- Przyjaciel forum

Re: Kupię
Wiem sztani tylko ja jestem niecierpliwy,oczy bolą od komputera, poza tym chciałbym jechac do tego Ciechocinka jako przyjaciel forumsztani pisze:Jurand w takim tempie jak uczestniczysz na forum to tylko kwestia czasu kiedy przyjaciela dostaniesz .Po co kupować
![]()
![]()
![]()
Kasę zostaw na Ciechocinek
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Tam w sanatorium nie będziesz przecież chodził z laptopem i pokazywał swój Nick ,awatar i jakie to masz stopień czy gwiazdki czy słoneczko
Traktuje to jako żart primaaprylisowy z Twojej strony Pozdrawiam
- jurand40
- Przyjaciel forum

Jeśli spotkam to czemu nieAnka_K pisze:Jurand a nie wystarczy że w Ciechocinku zostaniesz przyjacielem jakiejś przyjaciółki forum![]()
![]()
![]()
![]()
- jurand40
- Przyjaciel forum

Po ustaleniu ceny i zawarciu umowy podajecie mi hasło i nick, następnie zmieniam hasło na swoje i dokonuję przelewu na wasze konto
Od tej pory konto jest moje
Jeszcze odpowiedz na pytanie jednej pani zapłata tylko w złotówkach, euro nie
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
To Jako Ten Prawdziwy Pomarańczowy nie mogę się zgodzić pomimo polskiego obywatelstwa na złote polskie bo mógłbym jak ostatnio prasa opisywała zostać OSZUKANY .jurand40 pisze:Wszystko jedno darek aby był prawdziwym przyjacielem forum
Otóż pewien jegomość Sprzedawała cenne walory za kwotę prawie 200 000,00 złotych Polskich.
Jegomość był Cudzoziemcem pochodzenia Polskiego.
Transakcja odbyła się w zaciszu Hotelu wypłacono pieniądze , odebrano walor i rozstano się.
Jegomość udał się do Restauracji hotelowej skonsumował posiłek i chciał zapłacić wykwintny posiłek zakrapiany francuskim szampanem rachunek ~~ 1 500,00 zł
Jakież było jego jak i obsługującego go kelnera zdumienie gdy Pan zapłacił banknotami sprzed denominacji .
Otóż Pan dokonał transakcji w złotówkach ,ale tych sprzed 01-01-1995.
Dlatego też jako Drugi Wyróżniony Przyjaciel Forum Swój Nick mogę SPRZEDAĆ , ale za Walutę godną jaką jest Frank Szwajcarski.
Kwota minimum 10 000,00 CHF
Bo po sprzedaży zapewne Moje IP Komputera Administrator Zapewne zablokuje
Dodatkowo Mój wizerunek również Jest Coś wart , mógłbyś to wykorzystać do celów nie znanych mi.
Jako Przyjaciel Forum Zapewne Straciłbym Wielu Znajomych , a Jest mocno rozpoznawalny
Twoja odpowiedź Drogi Jurandzie
Wszak najlepsze negocjacje są przy publiczności na Forum , bo dzięki Twojej inicjatywie Pan Administrator w przyszłości kolejnym zamknie tą Furtkę --Masz ostatnią szansę czekam na odpowiedź a nr konta podam na PW