Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam ruda zartujesz sobie z nas Princi w Ciechocinku nakop jej o demnie też dajcie jej wycisk żeby dobrze pamiętała
co to znaczy żyć bez Was pozdrawiam wszystkich
Ruda do Ciechocinka nie pojadę bo nie dam rady ........
ale obiecuję ci kochana, ze przy najbliższym spotkaniu porozmawiamy sobie poważnie
Taki numer nam wywinąć
Ty ...ty.... brak mi słów
Princi dokop jej i za mnie w tym Ciechu
Słoneczko to nie kapnęłaś się , że to żart Za mało soczków z nami wypiłaś w Busku Mam nadzieję, że kiedyś to naprawimy Mnie w Ciechu też nie będzie, choć bardzo ubolewam Ale co tam ...wszystko przed nami