Zyczenia świąteczne dla znajomych z sanatorium

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Ramona2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2014 18:51
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Re: Zyczenia świąteczne dla znajomych z sanatorium

Post autor: Ramona2 »

Ja też życzę zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych Wszystkim moim znajomym
z pobytów sanatoryjnych a szczególnie Tym z ostatniego pobytu w Ustroniu i Krynicy Zdrój :serce:
Hania
Awatar użytkownika
jurand40
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 lut 2013 19:36
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 1 raz

Post autor: jurand40 »

ruda pisze:
jurand40 pisze: Przestrzegam tylko regulaminu, pouczam tak samo jak mnie pouczają inni :!: :lol:
Jurand inni Cię pouczają i niczego się nie nauczyłeś mimo, że jesteś na forum od ponad roku. Magdalena jet dopiero miesiąc i może jej się zdażyć popełnienia pomyłki. Uważam jednak, że zamieszczenie tematu w nieodpowiednim dziale nie jest złamaniem regulaminu. Gorszym nietaktem jest zwracanie komuś uwagi :twisted: :twisted: Magdalena zachowała się grzecznie przesyłając swoim sanatoryjnym znajomym życzenia i ot wszystko. Od czuwania nad przestrzeganiem regulaminu jest Admin i jak się doczyta, to najprawdopodobniej temat przeniesie.
Przy okazji Wszystkim moich sanatoryjnym znajomym życzę zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych :kwiat: :serce: :kwiat:
Basia
Wszystko się zgadza, tylko kiedy ja stawiałem pierwsze kroki na forum jakoś nie miałem taryfy ulgowej, szybko wychwycano moje najdrobniejsze błędy typu brak kropki i lub przecinka... jakoś się tym nie zraziłem że ktoś mi zwraca uwagę.
Wiem że Admin jest główną osoba na forum, ale na pewno ma dużo pracy i czasem trzeba mu pomóc, ja zwróciłem uwagę magdalenie62 w sposób delikatny i na pewno nie obrazliwy.więc nie wiem o co się ruda nie słusznie czepiasz/chyba że masz taki kolor włosów/ :shock:
Ale rozumiem siła złego na jednego, nie psujmy sobie świątecznego nastroju pozdrawiam
Awatar użytkownika
MaKa1
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 mar 2013 20:06
Oddział NFZ: Opolski

Post autor: MaKa1 »

Fajny temat ;) Pozdrawiam Świątecznie ubiegłoroczny turnus NIWA-KOŁOBRZEG 18.04-8.05.2014 ;)
ODPOWIEDZ