Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A w tomaszowskim zus czeka się przynajmniej pięć miesięcy jeśli Osieczek, a siedem miesięcy jeśli Uniejów lub Inowrocław. Ajeszcze dwa lata temu 3-4 miesiące!!!
Gdybym tylko chciała to mogłam jechać od 10 maja -ale kolidowało mi to z pracą i nie tylko dlatego dostałam drugi termin.Czyli czekałabym nie całe 2 msc.
Zależy w jakim rejonie Polski. Ja dostałam termin wyjazdu do sanatorium z ZUS na 25.02, a wniosek składałam 31.01. Niestety mnie również kolidowało to z pracą i zmieniono mi wyjazd na lipiec.