Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Teraz calkiem powaznie .Poprzegladalam wyrywkowo wpisy z calego okresu ,po pierwsze zaobserwowalam pewna systematyke, nie bede wglebiala sie w szczegoly.Jezeli chodzi o przydzial dla romantyk lodzkie to moze to byc maj(jesli uzdrowiskowe i nadmorskie).Ibizka jesli nadmorskie to maj , czerwiec.Dalam temat do rozkumania naszym informatyka i to sa ich wyliczenia - czysty.. suchy rachunek prawdopodobienstwa.
Jola02 pisze:Witam! a ja już zbliżam się do wyjazdu, bo zaczynam od 13 04 w Krynicy Zdrój.Pozdrawiam Wszystkich oczekujących!
Jolu daj znac jesli zabierasz sprzecior ,a jesli nie to po powrocie jaaktam bylo ....pozdrawiam zycze fajnych znajomych wesolej zabawy ipodreperowania zdrowia i bardzo slonecznej pogody.
Dziewczyny!!! ale z was szczęsciary, życzę milego pobytu,dobrego towarzystwa i oczywiście tego co najważniejsze owocnej rehabilitacji. U mnie w mazowieckim spadło dziś 200 numerków. Mój nr 12200 i czekam dalej na wyznaczenie terminu i miejsca. Może ktoś wie z jakim numerem przydzialają w NFZ mazowiecki. Pozdrawiam oczekujących no i tych co już pakują walizki.