Kolejka do sanatorium na 2015 rok
-
ibizka wielkopolska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 gru 2012 20:00
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 2 razy
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok
Tylko zostawcie cos dla innych, ja wprawdzie nad morze ,ale pozostale jeszcze kilkoro amatorow Krynicy Dziewczyny bawcie sie , a niech sie Slotwiny prostujaibizka wielkopolska pisze:Oj Wasza , wasza
- Elinka5+
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 16 lut 2015 19:55
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 4
Ale przedtem z ZUS-u - mam maj...............
- Nutka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 20 lut 2015 19:53
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 29 razy
- Podziękowano: 6 razy
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Staż sanatoryjny: 2
danusia64 pisze:Dziękuję ibizkaTak nas dużo było do Krynicy,a jakby towarzystwo zamilkło.Jak zakładałam sobie konto na NS to tak kolorowo wszystko się zapowiadało,a jak ktoś dostał przydział,to zamilkł.Nie rozumiem pewnych rzeczy
![]()
![]()
Ja zrozumialam przed chwila.Dla wielu z nas to jest fajna zabawa.Mnie zadano np. uszczypliwe pytanie czy mam obcojezyczna klawiature czy jest inny powod takiego pisania.W pierwszej chwili chcialam zakonczyc ta zabawe ale stwierdzilam ze nie ma sesu sie przejmowac .Dla dociekliwychi zbulwersowanych moja pisownia -mam uszkodzona klawiature komputera na ktorym pisze w pracy a laptop nie kocha polskich znakow.Jesli komus to tak bardzo przeszkadza prosze o zgloszenie do admina aby mnie zablokowal
ja zrozumialam
-
Jola02
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 10 mar 2015 14:18
- Staż sanatoryjny: 1
- romantyk56
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2015 08:02
- Staż sanatoryjny: 4
Jola , a przy jakim numerze dostałaś tą miłą wiadomość o wyjeździe do sanatorium?Jola02 pisze:Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa otuchy,ja nie zamilkłam z tego względu ,że już wyjeżdzam ,tylko wiadomo praca i nie zawsze jestem w domu ,a sporo nas będzie w tej Krynicy i napewno będzie nasza ,a myślę ,że pogoda dopisze i zabiegi też będą ok, tylko zabieramy dziewczyny dobre humory i z usmiechem na ustach kierunek Krynica![]()
![]()
pozdrawiam