Czy wiecie że...
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: Czy wiecie że...
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
-
forumowicz
-
forumowicz
Koleżanko ja dochodzenia nie prowadzę ,wyszło mi przy chęci wklejenia plusa .Po to są minusy ,sami chcieliśmy jak pamiętam.Minusować mnie tez można jak ktoś by miał z tego przyjemność .Ale minusujemy może wypowiedzi ,tak by było ok ,ale nie nagonki aż do zbanowania.A może mnie się wydaje tylko ,że MY to jestesmy tacy jak kryształ i doskonale widzimy te żdżbła u innych ,kiedy własne belki mało nas nie zabiją?ruda pisze:Kruszynkokruszynka pisze:Ciekawe komu Jurand zawdzięcza zbanowanie ,super czyli jutro mozna otworzyc portal i się dowiedzieć ,że dostało sie prezent od kogos.Och bym zapomniała najpierw życzenia ,szczęscia pomyslności i bukiet kwiatów potem paszkwil do admina .tak po trosze, to ja się przyczyniłam, bo dałam mu jednego minucha
ale kropkę nad i postawił Admin.
- adamadi
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 13:27
- Oddział NFZ: Lubelski
A Skąd to wiesz ??ruda pisze:Kruszynkokruszynka pisze:Ciekawe komu Jurand zawdzięcza zbanowanie ,super czyli jutro mozna otworzyc portal i się dowiedzieć ,że dostało sie prezent od kogos.Och bym zapomniała najpierw życzenia ,szczęscia pomyslności i bukiet kwiatów potem paszkwil do admina .tak po trosze, to ja się przyczyniłam, bo dałam mu jednego minucha
ale kropkę nad i postawił Admin.
Po cichutku korespondujesz z adminem
Od jednego minusa nie dostał bana.....
Proponuję dla nie zaśmiecania tematu założyć nowy" Zbanowani na forum " i tam wyjaśniać publicznie kto i za co
Co myślicie
- basiat
- Przyjaciel forum

Tak dla wiadomości np mojej, czego nie powinnam robić, żeby nie być "zbanowaną"
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
W 2011 roku władze Juzcar na południu Hiszpanii zgodziły się, by w ramach promocji filmu o Smerfach wszystkie budynki w mieście zostały pomalowane na niebiesko.
[ obrazek zewnętrzny ]
-
forumowicz
Pozdrawiam serdecznie
- basiat
- Przyjaciel forum

Rzeczywiście jednego dnia "laurki" a drugiego "donosy". I to, o czym Ty piszesz i to o czym ja napisałam, wszystko jest nieco bulwersujące....