Czy wiecie że...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Czy wiecie że...

Post autor: margot »

...napisałam ciąg dalszy , ale ,,gdzieś dziwnie szybko wcięło " ...no szkoda , ale pamięć mam dobrą , ale krótką , dobrze , że to było dzisiaj ;) to pamiętam i napiszę jeszcze raz :D
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Czegoś nie łapię :shock: :shock: :shock: Jedni coś wiedzą, drudzy ( np ja) nie wiedzą nic. O co tu chodzi??? Jakieś wewnętrzne tajemnice :?: :?: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Basiu :kwiat: dłużej żyjemy jak wszystkiego nie wiemy... ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Basiat jak sie chce dac plusika słynnego to u osoby zbanowanej pojawia się komunikat.Cała moja tajemnica ,inne są nie do obwieszczania ,bo są ...tajemnicą :kwiat:
forumowicz

ruda pisze:
kruszynka pisze:Ciekawe komu Jurand zawdzięcza zbanowanie ,super czyli jutro mozna otworzyc portal i się dowiedzieć ,że dostało sie prezent od kogos.Och bym zapomniała najpierw życzenia ,szczęscia pomyslności i bukiet kwiatów potem paszkwil do admina .
Kruszynko :kwiat: tak po trosze, to ja się przyczyniłam, bo dałam mu jednego minucha :twisted: ale kropkę nad i postawił Admin.
Koleżanko ja dochodzenia nie prowadzę ,wyszło mi przy chęci wklejenia plusa .Po to są minusy ,sami chcieliśmy jak pamiętam.Minusować mnie tez można jak ktoś by miał z tego przyjemność .Ale minusujemy może wypowiedzi ,tak by było ok ,ale nie nagonki aż do zbanowania.A może mnie się wydaje tylko ,że MY to jestesmy tacy jak kryształ i doskonale widzimy te żdżbła u innych ,kiedy własne belki mało nas nie zabiją? :evil:
Awatar użytkownika
adamadi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:27
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: adamadi »

ruda pisze:
kruszynka pisze:Ciekawe komu Jurand zawdzięcza zbanowanie ,super czyli jutro mozna otworzyc portal i się dowiedzieć ,że dostało sie prezent od kogos.Och bym zapomniała najpierw życzenia ,szczęscia pomyslności i bukiet kwiatów potem paszkwil do admina .
Kruszynko :kwiat: tak po trosze, to ja się przyczyniłam, bo dałam mu jednego minucha :twisted: ale kropkę nad i postawił Admin.
A Skąd to wiesz ??
Po cichutku korespondujesz z adminem :?: i ustalacie co komu i za co :?:
Od jednego minusa nie dostał bana..... :idea:
Proponuję dla nie zaśmiecania tematu założyć nowy" Zbanowani na forum " i tam wyjaśniać publicznie kto i za co :?:
Co myślicie :)
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kruszynko, ja nie twierdzę, że to Twoja tajemnica, ale uważam, że jeśli podejmuje sie jakiekolwiek kroki wobec forumowicza, w dobrym tonie byłoby poinformować innych użytkowników forum co , za co i dlaczego :shock:
Tak dla wiadomości np mojej, czego nie powinnam robić, żeby nie być "zbanowaną"
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Czy wiecie, że wioska Smerfów istnieje naprawdę ? ?
W 2011 roku władze Juzcar na południu Hiszpanii zgodziły się, by w ramach promocji filmu o Smerfach wszystkie budynki w mieście zostały pomalowane na niebiesko.

[ obrazek zewnętrzny ]
forumowicz

Basiu ja piszę nieco o czym innym ,a mianowicie o .............nieżyczliwości,delikatnie ujmując .
Pozdrawiam serdecznie :)
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

A ja Cię Kruszynko doskonale rozumiem :kwiat:

Rzeczywiście jednego dnia "laurki" a drugiego "donosy". I to, o czym Ty piszesz i to o czym ja napisałam, wszystko jest nieco bulwersujące....
ODPOWIEDZ