Równica- podpowiedzi

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Równica- podpowiedzi

Post autor: forumowicz »

Witaj Gaba :) opisz obszerniej Złocień sama jestem ciekawa na przyszłość ,mało jest info na temat tego sanatorium.Ja nie byłam porównałam na podstwie informacji i tak mi się wydawało ,że ...Złocień z tych 2 jest ok :)
Tofiko czyli dzwoń i bierz ;) :kwiat:
Pozdrawiam serdecznie. :) :kwiat: koleżanki :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

ja bym brała Złocień ze względu na didżeja z kawiarenki 8-)
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2010 13:46
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Gaba »

O tak didżej jest super!najlepsze tańce!!!!w okolicy!!! ja tylko windą w dół i już ...ale nie tylko dla tańców bym wybrała Złocień fajne zabiegi miła obsługa ,jedzenie domowe -wystarczajace.Ja miałam piąte pietro -super widoki .... :D
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Gaba, miej litość i napisz wszystko co i jak w tym "Złocieniu" :)

Wszyscy chcą się dowiedzieć o warunkach w ośrodkach, o atmosferze tam panującej, o obsłudze, wyposażeniu pokoi itd. jak i o okolicy, co, gdzie i jak spędzić czas w danej miejscowości ;)
Jeśli nikt nie będzie tutaj pisał a nie na PW (PW to prywatnie :) )to nikt niczego się nie dowie a z czasem NS umrze śmiercią naturalną :twisted:

Jakoś mało osób wracając już z sanatorium uważa, że jeśli sam skorzystał z pomocy na forum to w dobrym tonie jest podzielenie się z innymi forumowiczami swoimi wiadomościami dla ułatwienia i oczywiście uaktualnienia warunków tam panujących.
To forum tworzymy MY w głównej mierze by w przyszłości również skorzystać z podpowiedzi ;)

Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

Ewuniu :kwiat: masz całkowitą rację.
Najgorzej wkurza mnie jak ktoś COŚ chce wiedzieć odnośnie np. jakiegoś sanatorium a pod wpisem tej osoby widzę post w którym pisze:
"..zaraz napisze do ciebie na PW to wszystko będziesz wiedział czy wiedziała......"
Pomagajmy sobie wspólnie, dajmy swoja wiedzę innym, którzy jej potrzebują...
My też wszystkiego przecież do końca nie wiemy ;)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Tak Słoneczko o to mi właśnie chodzi ;)
My przecież nie jeździmy sprawdzać ośrodków i warunków tam panujących.
To forum funkcjonuje na zasadzie wymiany informacji.
Preferuję zasadę - dobre Twoje, dobre moje ;)
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2010 13:46
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Gaba »

....myślałam ,że już wszystko powiedziałam co najważniejsze:)...w pokojach co drugi dzień sprzątane ,ręczniki raz w tygodniu wymieniane -dodatkowe reczniki i prześcieradło na zabiegi .W pokojach skromnie ,ale jest wszystko co potrzeba za TV dodatkowo trzeba płacić ,czajniki na korytarzu ,ale też można dopłacić i mieć w pokoju .Pokoje są dwuosobwe,ale tez są pokoje tzw studia -np.jedynka + dwójka =wspólna łazienka-te jescze są ok.ale są studia z czterema pokojami:( warto zadzwonić i zamówić sobie np.jedynkę,a napewno warto byc wcześniej....zależy co kto lubi:) zabiego jak mówiłam są ok.wszysko na miejscu ,włącznie z basenem.Parking jak ja byłam był bezpłatny ,ale miał być lada dzień płatny...Bardzo miła obsługa,życzliwa,uśmiechnieta .Okolica -jest gdzie spacerować ,nad rzeką płasko,w góry trochę wysiłku...Co jeszcze?
tofiko2
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2012 10:48

Post autor: tofiko2 »

Wybrałam Złocień i myślę,że nie będę żałowała bo wypowiedzi Wasze są raczej pozytywne.Dzwoniłam wczoraj pytałam o możliwość rezerwacji pokoju i mam obiecany jakiś z fajnym widokiem na górki.Pytałam też,które sanatorium jej zdaniem jest w Usroniu najlepsze i bez wachania odpowiedziała,że renomowane i zdaniem kuracjuszy najlepszy standart ma Równica. Dzięki serdeczne za wszystkie informacje i życzę wszystkim pogody ducha i zdrowia.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Zapewne umrze smiercia naturalna.Ciagle cos jest nie tak ,albo nie na temat, to za duzo to za malo.Ostatnio admin zamknol Najgorsze sanatorium.Myslalam ze epoka klaskaczy juz minela.Guzik chcesz sie wypowiadac prosze bardzo ale pozytywnie.Mysle ze to jest powod kontaktow na PW, ludziska wola sie asekurowac :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

Ej tam Ela :kwiat: nic nie umrze :o
Po prostu trzeba gadać na temat i już :twisted:
A ty kochaniutka nie stresuj się tak bo Sopot czeka na Ciebie i ......kąpiel w czekoladzie ;) :D :twisted:
ODPOWIEDZ