Lubelski NFZ
-
wojtek11
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 gru 2012 14:45
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 15
Re: Lubelski NFZ
- adamadi
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 13:27
- Staż sanatoryjny: 5
Ja na dzień dzisiejszy 21688 to tak sobie co miesiąc zerkam i spokojnie czekam Maja przyszłego roku,wtedy zacznę zerkać częściej
-
mmaria
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 19 maja 2014 15:22
- Staż sanatoryjny: 3
Ja miałam numer 2100 i dostałam Iwonicz Górnik od 24 czerwca , czyli czekałam 16 miesięcy -neurologia, napiszcie jak tam jest czy jest szansa na 1-kę... czy można się spóźnić.... np. przyjechać od poniedziałku a nie od czwartku jak wychodzi ze skierowania... a z urlopem mam ciężko, dziękuję za odpowiedzi..
Rozumiem, że wniosek składałaś w marcu ubiegłego roku. Czyli i ja niedługo powinnam otrzymać przydziałmmaria pisze:Witam
Ja miałam numer 2100 i dostałam Iwonicz Górnik od 24 czerwca , czyli czekałam 16 miesięcy -neurologia, napiszcie jak tam jest czy jest szansa na 1-kę... czy można się spóźnić.... np. przyjechać od poniedziałku a nie od czwartku jak wychodzi ze skierowania... a z urlopem mam ciężko, dziękuję za odpowiedzi..
-
jurek777
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 26 sty 2014 15:10
- Staż sanatoryjny: 3
Witam. Jeśli chodzi o Górnik w Iwoniczu to wg mnie lepiej nie mogłaś trafić.Wszystko na miejscu,jedzenie smaczne ,pokoje ładne ,baza zabiegowa dobra.Szansę na jedynkę także masz, natomiast gorzej ze spóżnieniem. Rozumiem kilka godzin,ale dnimmaria pisze:Witam
Coś niemrawo ta kolejka się przesuwa , myślałam ze po świętach ruszy z kopyta , a tu zastój .
Pozdrawiam