Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kochani zagladajcie na strone SPOTKANIA<ZLOTY .Moja propozycja nadal aktualna.Przepraszam za zly adres wpisow to niestety moja ulanska fantazja,ale bede juz grzeczna idostosuje sie do regulaminu
Romantyk dzwon do tego NFZ-tu .Nie musisz pamietac co sugerowal lekarz .Ja wiedzialam ze tylko morze-calkowicie wycieta tarczycai przytarczki.Gory odpadaja dusze sie tam.DZWON,DZWON
wiesniaczkaela pisze:Romantyk dzwon do tego NFZ-tu .Nie musisz pamietac co sugerowal lekarz .Ja wiedzialam ze tylko morze-calkowicie wycieta tarczycai przytarczki.Gory odpadaja dusze sie tam.DZWON,DZWON
Muszę załatwić pilną sprawę i w sumie mi się tak nie spieszy, tylko chciałbym móc wiedzieć kiedy i gdzie jadę i to wszystko ?Dziękuje za słowa otuchy i pozdrawiam wszystkich