Kręgosłup szyjny

Rehabilitacja narządu ruchu. Sanatoryjne leczenie chorób stawów, kręgosłupa, ograniczenia ruchowe, stany pourazowe stawów i kości.
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2013 12:53
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 10 razy

Re: Kręgosłup szyjny

Post autor: Zbigniew- I »

Słoneczko, Danusiu :kwiat: , o ile mi wiadomo jeszcze żaden lekarz ani zabieg nie usunął zwyrodnień. Trafiłem na ten roztwór DELBET i to mnie zaciekawiło właśnie z tego powodu, że ponoć potrafi usunąć zwyrodnienia. Ja wkleiłem dość dużo o tym w tym poście na stronie 26. Poczytajcie może o tym i same poszukajcie więcej informacji na ten temat, może warto spróbować. Kuracja bardzo tania i bardzo wstrętna w smaku. Piję to od 2 tygodni i żyję, czyli jest bezpieczna :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

A czy ten DELBET :? :? jest bezpieczny :o
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

I gdzie się to kupuje?
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Zbyszku,ciekawa lektura.Mam pytanko jak koleżanki wyżej,gdzie to kupujesz i czy to jest bezpiecznie.Bo wiesz,ja podchodzę sceptycznie do niepewnych i niesprawdzonych metod leczenia.pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Poczytałam właśnie o tym preparacie i wydaje się być bezpieczny.Gdzie go Zbyszku kupujesz?
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziewczyny :kwiat: czysty chlorek magnezu w proszku kupiłem na allegro za niecałe 15 zł kilogram. W aptece jest bardzo drogi, dwadzieścia parę złotych za 33,3 grama. Jak przygotować „Roztwór DELBET” ? Podaje jeszcze raz:
Należy rozpuścić 33,3 g chlorku magnezowego w 1 litrze niegazowanej wody (wystarcza na 10 dni, dwadzieścia parę zł.). Roztwór przechowuje się w szklanej butelce.1 dawka = 100 ml roztworu.
Dawkowanie
od 40 – 50 lat - pół dawki dziennie
od 50 – 70 lat - 1 dawkę rano
powyżej 70 lat - 1 dawkę rano i 1 dawkę wieczorem
Czy jest to bezpieczne? Sam pan Delbet był lekarzem. Poczytajcie pod wieloma adresami i zdecydujcie same, nikt za Was tego nie zrobi. Ja podchodzę do tego w ten sposób. Jeśli medycyna akademicka twierdzi, że choroba jest nieuleczalna i proponuje mi dożywotnio być na ochotnika płatnikiem podatku na rzecz korporacji farmaceutycznych w postaci opłat za leki przeciwbólowe i przeciwzapalne, które z czasem rozwalą mi moje podroby i układ immunologiczny, a ja zacznę chorować na wszystko i przyjmować następne „leki” garściami, to wolę leczyć się sam i na sobie wypróbowywać różne sposoby medycyny niekonwencjonalnej, bez skutków ubocznych jak na razie. Jak do tej pory bardzo dobrze na tym wychodzę. Mam lepsze efekty leczenia niż wszyscy reumatolodzy w Polsce razem wzięci ( zaznaczam, nie jest to moje wybujałe ego tylko prawda). Jeśli chodzi o Delbet, jak do tej pory nie znalazłem nic o skutkach ubocznych prócz tego, że ktoś pisał o rozrzedzeniu stolca. Po dwóch tygodniach stosowania, ja nie mam żadnych skutków ubocznych. A jeśli on działa choć w niewielkiej części tak jak opisują, to ja go pobiorę trochę. Ale kilogram wystarczy mi na 300dni (15zł). :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kilogram chlorku magnezowego :o :o matko kochana :shock:
Wiesz co Zbigniewie coraz bardziej chciałabym cię poznać...zobaczyć :o
Jak ty po tych wszystkich dziwnych nalewkach i specyfikach wyglądasz :D i żyjesz :)
I wcale się nie śmieję i nie nabijam w tej chwili :?
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Słoneczko :kwiat: , mam kumpla (powiem jego słowami) w Zakopconej Woli koło wsi Kielce. Poznałem go rok temu i na prośbę mojej koleżanki zacząłem go leczyć z ZZSK. Dotychczas najdłuższą przerwę w bólu dawał mu pobyt w Busku, a było to dwa miesiące. Byłem z nim w Busku w październiku i namówiłem go na moje sposoby. Do dziś nie wziął ani jednego procha. Co ty na to? A po mnie po prostu nie widać tej tak widocznej choroby, choć sam się z nią zmagam od 16 lat ( zdiagnozowany), a choruję od przeszło ćwierć wieku. :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusia153 »

Zbyszku jak to sam leczyłeś kumpla :shock: , masz odwagę chłopie .
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Anuśka :kwiat: normalnie BOHATER ;) :lol: