Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Od dzisiaj robię listę (z naszych wypowiedzi w tym temacie) co mam zabrać do sanatorium
Tak szybko czas leci, że zanim ja zrobię to trzeba będzie się pakować
Słoneczko Rób tą listę,to i ja skorzystam,bo mi ostatnio brakuje czasu na wszystko.Taka gotowa lista to by się przydała.Próżniak ma zawsze wymówkę,prawda?
sztani Ja mam zamiar zabrać wszystko co mi potrzebne, ale ten zdrowy rozsądek zamierzam zostawić w domu. Różowe okulary też dopisze do listy.Pozdrawiam
dziewczyny oj sory i panowie ,mnie zostaly trzy tygodnie do wyjazdu do Krynicy i sni mi sie juz po niocach to pakowanie ,a poniewaz jade pierwszy raz to naprawde mam dylemat ,moj maz zobowiazal sie mnie odwiesc ,ale jak mnie zobaczy z moim bagazem to ojej wole nie myslec
aniag jak jedziesz samochodem to pakuj wszystko po kolei co leci.To są w końcu 3 tygodnie,trochę się tego nazbiera,a mąż, no cóż... pomarudzi i przestanie