SU Eskulap RYmanów Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
jaroj3
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2015 09:42

SU Eskulap RYmanów Zdrój

Post autor: jaroj3 »

Witam wszystkich.Proszę o opinie na temat su Eskulap,interesuje mnie baza hotelowa tzn czy duże są pokoje ilu osobowe,wyposażenie pokoi,czy miła obsluga jakie są zabiegi itp.Ponadto czy są sklepy i jak daleko czy tylko spożywcze czy inne iczy można dojechać do Rymanowa oczywiście chodzi mi o busy.Pozdrawiam serdecznie i czekam z niecierpliwością na informacje.
jaroj3
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: SU Eskulap RYmanów Zdrój

Ojej nie napisałam że jadę na turnus z zus.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Witaj na forum. Na temat Eskulapa jest troszkę wiadomości. Wpisz w prawym górnym rogu (lupka) nazwę sanatorium i miejscowość. Pozdrawiam
jaroj3
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzięki sztani za odzew.Tak czytałam ale to sa znikome informacje i takie co już wiem i natemat miejscowości też,ale nikt nie pisze na temat ośrodka tak jak napisałam w swoim poście,prosze napiszcie czyżby nikt tam nie był.Pozdrawiam i czekam.
jaroj3
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam ponownie.Proszę odezwijcie nikt nie był w tym ośrodku :?:
jaroj3
Kuracjusz
Kuracjusz

A może przynajmniej ktoś napisze czy są tam jakieś sklepy i czy jeżdzą busy do IWONICZA,Krosna,RYMANOWA Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

Jaroj3 w Rymanowie-Zdroju znajdziesz Delikatesy Centrum, blisko przystanku autobusowego, troszkę dalej jest Słoneczko. Oba sklepy od Eskulapa znajdują się niedaleko. Co do busów to tu troszkę skomplikowana sprawa bo na tygodniu owszem ale w sobotę czy niedzielę dostęp jest ograniczony. Jeszcze jedna rzecz, nie wiem czy pytasz o Iwonicz czy Iwonicz- Zdrój ? O ile Iwonicz jest przy trasie głównej to Zdrój już jest na uboczu. Zapomnij że dostaniesz się tam w weekend autobusem. Jeszcze odnośnie sklepu - najbliższa Biedronka w Rymanowie, na pieszo nie polecam bo to spory kawał. Miłego pobytu :kwiat:
Betty64
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2015 17:27
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Betty64 »

jaroj3 pisze:Witam wszystkich.Proszę o opinie na temat su Eskulap,interesuje mnie baza hotelowa tzn czy duże są pokoje ilu osobowe,wyposażenie pokoi,czy miła obsluga jakie są zabiegi itp.Ponadto czy są sklepy i jak daleko czy tylko spożywcze czy inne iczy można dojechać do Rymanowa oczywiście chodzi mi o busy.Pozdrawiam serdecznie i czekam z niecierpliwością na informacje.
Witaj :)
Pokoje są zróżnicowane, dwójki b.małe, trójki i czwórki dosyć duże...jedynek nie ma wcale. Pokoje są wyposażone w telewizor (płatny), czajnik na korytarzu...
Obsługa miła, wyżywienie bez rewelacji, ale znośne :)
ODPOWIEDZ