Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam wszystkich.Proszę o opinie na temat su Eskulap,interesuje mnie baza hotelowa tzn czy duże są pokoje ilu osobowe,wyposażenie pokoi,czy miła obsluga jakie są zabiegi itp.Ponadto czy są sklepy i jak daleko czy tylko spożywcze czy inne iczy można dojechać do Rymanowa oczywiście chodzi mi o busy.Pozdrawiam serdecznie i czekam z niecierpliwością na informacje.
Dzięki sztani za odzew.Tak czytałam ale to sa znikome informacje i takie co już wiem i natemat miejscowości też,ale nikt nie pisze na temat ośrodka tak jak napisałam w swoim poście,prosze napiszcie czyżby nikt tam nie był.Pozdrawiam i czekam.
Jaroj3 w Rymanowie-Zdroju znajdziesz Delikatesy Centrum, blisko przystanku autobusowego, troszkę dalej jest Słoneczko. Oba sklepy od Eskulapa znajdują się niedaleko. Co do busów to tu troszkę skomplikowana sprawa bo na tygodniu owszem ale w sobotę czy niedzielę dostęp jest ograniczony. Jeszcze jedna rzecz, nie wiem czy pytasz o Iwonicz czy Iwonicz- Zdrój ? O ile Iwonicz jest przy trasie głównej to Zdrój już jest na uboczu. Zapomnij że dostaniesz się tam w weekend autobusem. Jeszcze odnośnie sklepu - najbliższa Biedronka w Rymanowie, na pieszo nie polecam bo to spory kawał. Miłego pobytu
jaroj3 pisze:Witam wszystkich.Proszę o opinie na temat su Eskulap,interesuje mnie baza hotelowa tzn czy duże są pokoje ilu osobowe,wyposażenie pokoi,czy miła obsluga jakie są zabiegi itp.Ponadto czy są sklepy i jak daleko czy tylko spożywcze czy inne iczy można dojechać do Rymanowa oczywiście chodzi mi o busy.Pozdrawiam serdecznie i czekam z niecierpliwością na informacje.
Witaj
Pokoje są zróżnicowane, dwójki b.małe, trójki i czwórki dosyć duże...jedynek nie ma wcale. Pokoje są wyposażone w telewizor (płatny), czajnik na korytarzu...
Obsługa miła, wyżywienie bez rewelacji, ale znośne