Cieplice Dom Zdrojowy

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Lady84
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2014 12:54
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Cieplice Dom Zdrojowy

Post autor: Lady84 »

Właśnie wrócilam z tego właśnie sanatorium było bajecznie. Super zabiegi jedzenie dało się wytrzymać okolica cudowna.Przeżyłam piękne 24 dni . Poznałam mnóstwo wspaniałych ludzi których nigdy nie zapomnę mam też nadzieję na powrót właśnie do Cieplic. Tam rozpoczęłam nowy etap swojego życia.
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Re: Cieplice Dom Zdrojowy

Post autor: syrenka »

Lady84 pisze:Właśnie wrócilam z tego właśnie sanatorium było bajecznie. Super zabiegi jedzenie dało się wytrzymać okolica cudowna.Przeżyłam piękne 24 dni . Poznałam mnóstwo wspaniałych ludzi których nigdy nie zapomnę mam też nadzieję na powrót właśnie do Cieplic. Tam rozpoczęłam nowy etap swojego życia.
Potwierdzam ,,,,Zgadzam sie we wszystkim ,,,, :) Byłam i było cudownie ,,,2012 .... :serce:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Gratuluję ,a jak to szybko minęło :( Lady 84 Pozdrawiam
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2012 11:16
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: kasiula »

Lady84....tak Cieplice urokliwe miejsce...byłam tam prawie cały sierpień 2014......było super.....dziękuję Hani.......zwiedziłyśmy jak nikt.....byłam tam z sentymentu....bo z dzieciństwa tam bywałam.......piękne miejsce.
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

dziękuę sztani....piękne miejsce..........!!!!!!!!
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

dziekuję Małgoś......kochana jesteś i wiele rozumiesz
amimoooza
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2015 17:29
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: amimoooza »

Witam,

Mogłabyś napisać więcej o samych Cieplicach, zabiegach (jakie miałaś, ile dziennie), czy stołowałaś się w pawilonie Edward, jakie było wyżywienie, jaki stan budynków. Jadę w maju do pawilonu Marysieńka, wyżywienie w pawilonie Edward, mam nadzieję, że będzie fajnie. Proszę o wszelkie opienie. Jadę do sanatorium po raz pierwszy i każda uwaga jest dla mnie cenna. Pozdrawiam
marianka61
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2015 15:30
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: marianka61 »

Oj tak, byłam w Lipcu 2013, było świetnie ;) Wspaniałe, relaksujące miejsce. Wyszłam jak nowo narodzona ;D
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

amimooza witaj .Ja byłam w Cieplicach w sierpniu 2014.....kwaterowałam się w Marysieńce ale stołowałam i zabiegi w Zdrojowym.....Na zabiegi to masz tylko przez drogę...do Edwarda kawałeczek.Marysieńka ma ładne duże pokoje....przeważnie 2 osobowe studia.....czyli dwa pokoje do jednej łazienki....pani sprzątająca przemiła.Atmosfera też.Zabiegi dobrze jakbyś miała do południa to potem można sobie pojechać czy na Chojnik czy na Śnieżkę....Okolica typowo zdrojowa ....park fontanny....piękny deptak....Odpoczniesz i wrócisz zadowolona zobaczysz.Tego Tobie z całego serca życzę i pozdrawiam.
Awatar użytkownika
deremi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 19:03

Post autor: deremi »

Witam- wypada mi się podpisać obiema rękoma pod tymi pozytywnymi opiniami dotyczącymi Domu Zdrojowego; wyżywienie bardzo dobre ( brawa dla szefa kuchni za doprawianie), zabiegi super no i dogadzająca na każdym kroku kuracjuszowi obsługa sanatorium. Naprawdę polecam. Na pewno jak skończy się mój pobyt tutaj to będzie żal wyjeżdżać.
ODPOWIEDZ