Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Piękna słoneczna pogoda, aż chce się żyć.
Byłam u męża posadziłam kwiatki, a teraz idę na działkę troszkę popracować.
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie życząc miłego popołudnia
Dziś była piękna , właściwie letnia pogoda w świętokrzyskim Przejechałam ponad 30 km w krótkim rękawku , słoneczko grzało, a wiatr ...rozwiewał grzywę lwa
Oby jutro była taka piękna pogoda Pozdrawiam wiosennie
Dzień dobry niedziela Wielkopolska częściowo słonecznie temperatura 8 C wieje wiatr 22 km/h
zpewnie temperatura wzrośnie zapowiada się spacerowa niedziela pozdrawiam
W Białymstoku przed chwilą urwała się jakaś chmurka
Ale już jest słońce i +12 będzie zieloniutko po krótkim ale jakże mocnym deszczyku.....
Spacerowej niedzieli zyczę