Ja się nawet nie domyślam. Moze sama się ta osóbka ujawni i uświadomi nas dlaczego ,kiedy ,jak, po co? i w jaki sposób to zrobiłaagalew pisze:Stokrotko, ja się domyślam kto to taki, ale pewności nie mam
Czy wiecie że...
Re: Czy wiecie że...
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
malgorzatas pisze:Ta osoba nie może pisać...przy otwieraniu konserwy uszkodziła sobie palce
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
stokrotka pisze:Ja się nawet nie domyślam. Moze sama się ta osóbka ujawni i uświadomi nas dlaczego ,kiedy ,jak, po co? i w jaki sposób to zrobiłaagalew pisze:Stokrotko, ja się domyślam kto to taki, ale pewności nie mam
![]()
![]()
że Go unieszczęśliwiła brakiem dostępu do....ludzi
![]()
![]()
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
- jurand40
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 lut 2013 19:36
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękowano: 1 raz
Dziękuje danusiu tak myślałem żeby udac się do prokuraturydanusia64 pisze:Jurand,chyba nie ma żadnych ograniczeń do postawionych przez Ciebie pytań.Jeżeli masz problem z jakąś nachalną wielbicielką to przecież można to zgłosić i problem zniknie.Pozdrawiam
- Princi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 cze 2014 16:28
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 5 razy
Jurand to chyba nie ja............i kamień z serca
- jurand40
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 lut 2013 19:36
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękowano: 1 raz
Tak dziękuję agalew bardzo pomogłaś, to są oczywiście proste pytania, tylko wiedziałem że ciężko będzie uzyskac na nie publicznie odpowiedzi dlatego jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam serdecznieagalew pisze:Czy wiecie że ...Jurand rozbawił mnie dzisiaj do łez![]()
![]()
![]()
Jurand ja jakoodważny lew odpowiadam na Twoje pytania :
1. Możesz pisać ile chcesz i we wszystkich działachPod warunkiem , jak sam zaznaczyłeś, że będą to posty na dany temat
![]()
2. Jeśli chodzi o osobne konta na NS, a logowanie z tego samego kompa, to myślę, że można , bo... kto bogatemu zabroni![]()
3. Logować się możesz nawet co minutę, nie słyszałam o żadnych ograniczeniach![]()
Jurand , myślę, że Ci pomogłamPozdrawiam cieplutko