Czy wiecie że...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
jurand40
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 lut 2013 19:36
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 1 raz

Re: Czy wiecie że...

Post autor: jurand40 »

agalew pisze:Czy wiecie że ...Jurand rozbawił mnie dzisiaj do łez :lol: :lol: :lol:
Jurand ja jako ;) odważny lew odpowiadam na Twoje pytania :
1. Możesz pisać ile chcesz i we wszystkich działach ;) Pod warunkiem , jak sam zaznaczyłeś, że będą to posty na dany temat :D
2. Jeśli chodzi o osobne konta na NS, a logowanie z tego samego kompa, to myślę, że można , bo... kto bogatemu zabroni ;)
3. Logować się możesz nawet co minutę, nie słyszałam o żadnych ograniczeniach :D

Jurand , myślę, że Ci pomogłam :D Pozdrawiam cieplutko :kwiat:
Tak dziękuję agalew bardzo pomogłaś, to są oczywiście proste pytania, tylko wiedziałem że ciężko będzie uzyskac na nie publicznie odpowiedzi dlatego jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam serdecznie :kwiat:
Awatar użytkownika
MaKa1
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 mar 2013 20:06
Oddział NFZ: Opolski

Post autor: MaKa1 »

Czy wiecie,że ......wrócił na NS po tygodniowej nieobecności ,kto :?: - jurand40 :o Pzdr.....
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Jurand ,myślę że żadna specjalna odwago nie jest mi potrzebna,żeby Tobie odpowiedzieć
1.Ilość postów dziennie? Spójrz na liczniki odpowiedź będziesz znał. ;)
Ważne,by zgodnie z etykietą ,a ilość? Każdy jak widać pisze tyle ile potrzebuje.
2.Podejrzewam,ze na forum jest duuuużo osób,które pisują pod różnymi nickami,z ilu komputerów nie wnikam,bo nie robi to dla mnie żadnej różnicy.Mają taką potrzebę? Widocznie nie jest to karalne ;)
3.Tutaj nie odpowiem...i nie ze strachu... :lol: tylko dlatego,że nie mam o tym pojęcia....jak o paru jeszcze innych rzeczach dotyczących działania tego forum.
Witaj z powrotem na forum,a nie w roli koszmaru....czyjegoś ;) .I tutaj powiem Tobie,ze chyba nie działasz jednoosobowo........ ;)
Awatar użytkownika
adamadi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:27
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: adamadi »

jurand40 pisze:Czy wiecie że...
Pewna osoba z forum NS/o nijakim niku którego nie podam/ od ponad tygodnia nie sypia po nocach z powodu nocnych koszmarów w których głównym bohaterem jest Jurand40 :shock:
Doszło to tego, że osoba ta boi się wyjśc z domu ponieważ w windzie widzi Juranda40 :!: , robiąc zakupy w sklepie widzi sprzedawcę którym jest Jurand40 :!:, kierowca w autobusie toteż jurand40
Ba, osoba ta boi się nawet otworzyc konserwy bo w środku będzie Jurand40 :!:
Są to tzw urojenia prześladowcze choroba wymagająca leczenia , więc radziłbym tej osobie jak najszybciej udac się do odpowiedniego specjalisty :roll:
I tu się bardzo dziwię, :?
Jurand czy brakuje ci odwagi czy nie masz podstaw żeby upublicznić Nik tej osoby :?: ;)
Awatar użytkownika
adamadi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:27
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: adamadi »

jurand40 pisze:W związku z zaistniałą sytuacją ma do koleżanek i kolegów 3 pytania
1.Czy na forum NS jest ograniczenie co do ilości postów które 1 użytkownik może napisac w ciągu dnia /doby/ jeżeli są to jakie proszę podac ilośc
Oczywiście zakładamy że posty są na temat i w odpowiednim dziale :)
2.Czy jeśli jest taka sytuacja że mąż i żona lub dwóch braci, mają swoje oddzielne konta na forum to czy mogą korzystac / logowac się/ z tego samego komputera czy muszą miec oddzielne komputery chodzi o różne IP, chyba że regulamin zabrania posiadania w jednym gospodarstwie domowym więcej niż 1 konta to proszę napisac
3.Czy jest ograniczenie w liczbie logowań w ciągu dnia /doby/ jeśli tak to ile max razy można się logowac

Może ktoś z forumowiczów będzie mógł mi pomóc, i będzie miał odwagę odpowiedziec na pytania z góry dziękuję

1. Nie
2. IP komputera można bardzo łatwo zmieniać,podobnie uwierzytelnianie sieciowe ...chociaż to drugie ciężej jest ukryć
3. Nie
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

jurand40 pisze:W związku z zaistniałą sytuacją ma do koleżanek i kolegów 3 pytania
1.Czy na forum NS jest ograniczenie co do ilości postów które 1 użytkownik może napisac w ciągu dnia /doby/ jeżeli są to jakie proszę podac ilośc
Oczywiście zakładamy że posty są na temat i w odpowiednim dziale :)
2.Czy jeśli jest taka sytuacja że mąż i żona lub dwóch braci, mają swoje oddzielne konta na forum to czy mogą korzystac / logowac się/ z tego samego komputera czy muszą miec oddzielne komputery chodzi o różne IP, chyba że regulamin zabrania posiadania w jednym gospodarstwie domowym więcej niż 1 konta to proszę napisac
3.Czy jest ograniczenie w liczbie logowań w ciągu dnia /doby/ jeśli tak to ile max razy można się logowac

Może ktoś z forumowiczów będzie mógł mi pomóc, i będzie miał odwagę odpowiedziec na pytania z góry dziękuję
1. Nie. Oczywiście jeśli posty są na temat i nie są SPAMem.
2. Tak. Jednakże wysyłanie z jednego konta postów mających znamiona SPAMu, a z drugiego dawanie im plusików jest CO NAJMNIEJ nie fair w stosunku do innych forumowiczów. W takim wypadku mogę uznać, że konto zostało stworzone sztucznie w celu podbicia licznika plusów.
3. Nie.

Pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

• ........ prawdziwe życie nie ma nic wspólnego ze światem wirtualnych zapewnień i deklaracji?Prawdziwość zycia to twoja troska o najbliższych ,powodzenie prawdziwych przyjaciół ,dążenie do ponadczasowych celów.

[ obrazek zewnętrzny ]
    z mojej szufladki
Awatar użytkownika
jurand40
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Czy wiecie że w jednej ze szkół na stołówce pojawił się taki komunikat
Załączniki
10924778_797429837005917_2617674626415258172_n.jpg
Awatar użytkownika
jurand40
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Czy wiecie że...
Załączniki
10606417_406146269567379_7099063591364991112_n.jpg
10606417_406146269567379_7099063591364991112_n.jpg (26.71 KiB) Przejrzano 305 razy
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Mogłabym się załapać :oops: :oops: tylko........kto chciałby oglądać starą d..e :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ