Stokroteczkostokrotka pisze:U mnie dziś pojawiło się 64.... idzie ku dobremu![]()
ale smuga odbiegła ode mnie i to sporo.Nie tak dawno "szłyśmy" sąsiednimi uliczkami.Tymczasem Ona po Ryneczku a ja daleko w bocznej ulicy
![]()
![]()
ŚLĄSKI - NFZ kolejka
-
forumowicz
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Witamnusia pisze:Witam w słoneczny piątek!
Dorzucę swój numerek kolejkowy:ponad 14 000... Wniosek po weryfikacji, w kolejce - 24 miesiące. Pofatygowałam się na Jankego i nadal jestem w punkcie wyjścia,czyli nikt i nic nie wie. Tajemnicą jest zarówno miejscowość uzdrowiskowa, jak i termin.Na tablicy ogłoszeń widnieje informacja, iż o tzw. zwroty można ubiegać się po 22 miesiącach oczekiwania w kolejce.
Czekamy dalej!
Pozdrawiam
Dziś w imieniu Mamy dostarczyłem na Jankego zweryfikowany wniosek, otóż jako osoba ,która lubi wiedzieć wszystko ..prześwietliłem ,przeskanowałem rozebrałem na czynniki pierwsze wniosek i ...
Jest Sugestia lekarza Orzecznika baleonologa NFZ
Nie zgodzę się z tobą koleżanko "Nusiu"
JEST INFORMACJA Gdzie proponuje wyjazd lekarz orzecznik NFZ !!
Należy dokładnie doczytać informację wpisana i za akceptowana przez lekarza orzecznika NFZ w 99,99 % JEST TO INFORMACJA Pewna gdzie fundusz wysyła.
Zresztą byłem świadkiem dziś w poczekalni jak Pewna Pani mocno chciała interweniować w sprawie ..męża, tutaj cytat ...
"Jak to możliwe ,że lon nie pojedzie do Bałtyku ( w Kołobrzegu )jak Bałtyk to sanatorium górnicze"
ok
Było ale 20 lat temu zostało sprzedane...
ps
wniosek złożony w 08-2013
weryfikacja 04-2015
Planowany wyjazd wg Pani w Rejestracji po 30 miesiącach
-
barba
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 gru 2011 17:27
- Staż sanatoryjny: 16
Czy na weryfikacji miał już wpisane że jedzie do Kosa -Ustroń.A także ,od otrzymania skierowania jak długo czeka na wyjazd.
Dzięki za odp.
-
barba
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 gru 2011 17:27
- Staż sanatoryjny: 16
Gdyby tak dodać ze 2-3 msc. to wypadłoby gdy cieplutko będzie
I to mi się z tego wszystkiego podoba najbardziej
Tobie powinno trafić na lato?
Proszę napisz jeszcze na kiedy ma Twój małżonek wyjazd-czyli ile ma czasu żeby poukładać w pracy, tak by można dostać urlop bez problemu.Wtedy czekałam ze skierowaniem nie całe 1.5 msc.
Ja dokładnie tak wyjeżdżałam w 2012 roku -od 31 maja -- do 23 czerwca, prawie cały czerwiec słuchałam śpiewu ptaków.barba pisze:Wyjazd ma od 31,05-21.06. fajny okres
To było dodatkowym zajęciem relaksacyjnym .
Na pewno będzie zadowolony.
-
kryzny
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 20 sty 2015 09:26
- Staż sanatoryjny: 5
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Generalnie w śląskim jak i w pozostałych funduszach JEST JEDNA KOLEJKA , jednakże jest kilka grup czy też podział na schorzenia , które schodzą z tzw listy.kryzny pisze:Czy to prawda , że różne kolejki są na różne schorzenia?? Jeżeli tak to jakie wg Was są najrzadsze schorzenia??
Co do Twojego pytania. dotyczącego jaki schorzenie schodzi najszybciej
Jest to prawdopodobnie największa tajemnica , jak i na Jakie schorzenia wykupiono Najwięcej skierowań.