Proszę o opinie ...

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
darski1964
Na forum od: 20 mar 2011 20:35

Proszę o opinie ...

Post autor: darski1964 »

Witam serdecznie .Jestem mężczyzną 47-m,po operacji kręgosłupa ( 3mieś) ,odcinek szyjny C5/6i C6/C7.Poddawany też jestem parę razy w roku ćwiczeniom stosownym dla odcinka lędźwiowego z którym też mam problemy. Dostałem przydział z NFZ do Zakładu Lecznictwa Uzdrowiskowego Józef w Lądku Zdrój na turnus od 17.05.2011r.Jest to skierowanie w ramach leczenia szpitalnego dorosłych.Chciałbym poznać Wasze opinie o w/w uzdrowisku szpitalnym.Jakie są warunki bytowe,higiena,węzeł sanitarny. Ważny jest poziom wykonywanych zabiegów,możliwość ich dokupienia.Okolica zapewne piękna z tego co zdążyłem znaleźć w internecie.Doceniam piękno krajobrazów,zapach roślin jednym słowem naturę.Miło byłoby po dniu spędzonym na zabiegach doceniać piękno natury z kimś kto jak ja pragnąłby tego również. Brzmi może banalnie,ale może poznam tam ludzi o romantycznym usposobieniu,pragnącym oderwać się od codzienności związanej z chorobą.Liczę na Wasze zdanie.
Pozdrawiam Dariusz
ODPOWIEDZ