Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
gosiaczek 63 zastanawiam się czy ja to wytrzymam
Moja koleżanka była z ZUS-u w Jantarze i po 5 dniach zabrało ją pogotowie z powodu krwotoku.
Ale może przyczyną były żle dobrane zabiegi.
Jadę do Kujawiaka w Inowrocławiu w maju i mam nadzieję ,że nie będzie , aż tak żle ....
Liczę na to że to będzie dobra rehabilitacja
Elinko spokojnie, nie musisz się obawiać. Jeżeli któryś zabieg nie będzie Ci służył to wystarczy powiedzieć o tym pielęgniarce i ona poinformuje Cię co dalej robić. Możne je po prostu zmienić.
Elinka5+ pisze:gosiaczek 63 zastanawiam się czy ja to wytrzymam
Moja koleżanka była z ZUS-u w Jantarze i po 5 dniach zabrało ją pogotowie z powodu krwotoku.
Ale może przyczyną były żle dobrane zabiegi.
Jadę do Kujawiaka w Inowrocławiu w maju i mam nadzieję ,że nie będzie , aż tak żle ....
Liczę na to że to będzie dobra rehabilitacja
Nie chciałam tego mówić głoś,ale tak samo jak Ty boje się tylu zabiegów dziennie.Też jadę w maju,ale po Tobie a więc liczę,że może znajdziesz troszkę siły napisać wieczorkiem jak tam jest.
Dziewczyny nie ma się co bać. 2 z tych zabiegów to gimnastyka. Zbiorowa na sali albo indywidualna, albo na rowerze, różnie.Ja akurat miałam indywidualną i rower. Mogą mięśnie troch poboleć, a poza tym ćwiczy się we własnym tempie i na miarę możliwości . Jedni mogą 10 powtórzeń, inni 4. Nie ma tylko i wyłącznie zabiegów wyczerpujących typu borowina. Zresztą, borowina to w przypadku niektórych zabiegów za dużo powiedziane. Plasterki z pastą borowinową, jakie można kupić w aptece (oczywiście zależy od ośrodka). A poza tym nic na siłę. Nie będziecie miały siły, nie zrobicie albo trochę.
emik pisze:Dziewczyny nie ma się co bać. 2 z tych zabiegów to gimnastyka. Zbiorowa na sali albo indywidualna, albo na rowerze, różnie.Ja akurat miałam indywidualną i rower. Mogą mięśnie troch poboleć, a poza tym ćwiczy się we własnym tempie i na miarę możliwości . Jedni mogą 10 powtórzeń, inni 4. Nie ma tylko i wyłącznie zabiegów wyczerpujących typu borowina. Zresztą, borowina to w przypadku niektórych zabiegów za dużo powiedziane. Plasterki z pastą borowinową, jakie można kupić w aptece (oczywiście zależy od ośrodka). A poza tym nic na siłę. Nie będziecie miały siły, nie zrobicie albo trochę.
I to się nazywa pomocny kuracjusz i już o wiele mniej się boję Dziękuje za podtrzymanie człowieka na duchu
Nie ma się czego bać,część zabiegów to pogadanki psychologiczne,relaksacja itd...byłam trzy razy z ZUS i ani raz nie było żle a powiem więcej było zdecydowanie lepiej niz z NFZ