Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
romantyk56
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2015 08:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Post autor: romantyk56 »

danusia64 pisze:Romantyk :kwiat: Ja dostałam przy 500 numerze,ale to nie łódzki tylko świętokrzyski NFZ.Każdy oddział ma swoje wewnętrzne przepisy.Pozdrawiam
Rozumiem . Dziękuje :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Iza03
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 paź 2014 12:37
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Iza03 »

Witam :kwiat:
U mnie dzisiaj jest nr 56. ciekawa jestem czy mam tak czekać do "0" :) :?: (szpital, reumatologia)
pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
romantyk56
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Ja czekam na normalne sanatorium , ale numerki powoli coś spadają mi w neurologi ,a w reumatologi spadają bardzo szybko :( :( .Kto wie przy jakim numerze dają w łódzkim NFZ przydział??? Pozdrawiam miło :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
romantyk56
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Nawet teraz reumatologia spada a neurologia stoi :( :cry: Pozdrawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Iza03 pisze:Witam :kwiat:
U mnie dzisiaj jest nr 56. ciekawa jestem czy mam tak czekać do "0" :) :?: (szpital, reumatologia)
pozdrawiam :kwiat:
Iza jak sie licznik wyzeruje to od poczatku.W lodzkim to jest realne .To tak dla rozluznienia, mysle ze przed 15 bedziesz juz wiedziala kiedy i gdzie :D :o :o :o :o
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

romantyk56 pisze:Ja czekam na normalne sanatorium , ale numerki powoli coś spadają mi w neurologi ,a w reumatologi spadają bardzo szybko :( :( .Kto wie przy jakim numerze dają w łódzkim NFZ przydział??? Pozdrawiam miło :kwiat: :kwiat:
Romantyk witam cieplo .Ja juz pisalam ze to nie regula ja morze dostalam przy nr ok 90, a Aniag jesli pamietam miala trzy cyferki.Mialysmy obydwie reumat. i podobny termin skladania wniosku.Ostatnio dzielili gorami i morzem to moze Tobie wypadnie wysnione Busko , czego Ci bardzo zycze.Pozdrowianka Ela :) :) :) :)
Ilona58
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 lut 2015 15:41
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Ilona58 »

witam

w Świętokrzyskim NFZ maszyna do losowania ;) ;) ruszyła po 2 dniowym staniu. Od rana ubyło 61 numerków, niewiele ale dobre i to.

pozdrawiam wszystkich kolejkowiczów życząc trafionych skierowań wg życzenia czy marzenia :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
romantyk56
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

wiesniaczkaela pisze:
romantyk56 pisze:Ja czekam na normalne sanatorium , ale numerki powoli coś spadają mi w neurologi ,a w reumatologi spadają bardzo szybko :( :( .Kto wie przy jakim numerze dają w łódzkim NFZ przydział??? Pozdrawiam miło :kwiat: :kwiat:
Romantyk witam cieplo .Ja juz pisalam ze to nie regula ja morze dostalam przy nr ok 90, a Aniag jesli pamietam miala trzy cyferki.Mialysmy obydwie reumat. i podobny termin skladania wniosku.Ostatnio dzielili gorami i morzem to moze Tobie wypadnie wysnione Busko , czego Ci bardzo zycze.Pozdrowianka Ela :) :) :) :)
Ale jak się widzi , że jednym numerki spadają , mi stoją to można się odrobinę wkurzyć :evil: :evil: ;) Elu dziękuje za słowa otuchy. Pozdrawiam miło i ciepło :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Szczesliwi Ci co czekaja.Toz to zima idzie ,wiec gdzie wam tak pilno :lol: :?:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ilona58 pisze:witam

w Świętokrzyskim NFZ maszyna do losowania ;) ;) ruszyła po 2 dniowym staniu. Od rana ubyło 61 numerków, niewiele ale dobre i to.

pozdrawiam wszystkich kolejkowiczów życząc trafionych skierowań wg życzenia czy marzenia :kwiat: :kwiat:
Ilona , Ilona rozumie ze Romantykowi stoi a Tobie :lol: :lol: :lol: :?: Ogarnia mnie glupawka -to z zimna ktore nadchodzi
Zablokowany