Ja wyjeżdżam w niedzielę a sobota nic nie da ale serdecznie dziękuję za chęci pozdrawiamQINTO pisze:DO AGUNI. JA BEDE SYNA ODWOZIŁ W SOBOTE DO PISZA LECZ TO I TAK PEWNIE CIE NIE URZĄDZA?
Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
Witam, również mam termin na 27 stycznia. Pochodzę z okolic Glinojecka, mam zamiar wybrać się samochodem z Płocka miałbyś do mnie blisko, zadzwoń porozmawiamy. Pozdrawiam Paweł 502 180 786macius pisze:Witam
Mam skierowanie na rehabilitację po operacji kręgosłupa do ośrodka w Sobieszewie na ul. Falowej 4 w terminie od 27 stycznia.
Jestem z Płocka i będę tam jechał najprawdopodobniej pociągiem z Kutna, może będzie ktoś się tam wybierał w tym samym terminie?
Pozdrawiam Maciek.
-
Buszmenka105
- Kuracjusz

- Na forum od: 16 sty 2013 11:40
A tak ogólnie wie ktoś z was jak tam jest i co trzeba ze sobą zabrać. Aga
pozdrawiam wszystkich.
-
mariusz19x
- Kuracjusz

- Na forum od: 18 gru 2012 15:12
Ja też mam ten termin i po przeczytaniu forum mam wiele obaw, tym bardziej że to będzie "Mój pierwszy raz"Buszmenka105 pisze:Witam. Mam skierowanie na 21 lutego 2013 roku na rehabilitację do "Sanatorium Jantar Gdańsk-Sobieszewo " , czy ktoś z was się może wybiera w tym samym terminie.
A tak ogólnie wie ktoś z was jak tam jest i co trzeba ze sobą zabrać. Aga
-
Buszmenka105
- Kuracjusz

-
Buszmenka105
- Kuracjusz

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo 27.01.2013
Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo 27.01.2013
. Może ktoś chce się zabrać.NIKOLA pisze:jadę do sanatorium Jantar od 27 stycznia 2013 z Włocławka samochodem