a to dobre, wyszła gra słów.
dobrze że romantykowi stoi, to znaczy że chłop zuch. W Krakowie piękna słoneczna pogoda, o jakie zimie mówisz
Ilona

Fajnie ze masz sloneczko w Krakowie ,ja w Lodzi mam ponure niebo, ale zeby mi nie bylo smutno to ja mam swoja dyrekcje w Krakowie a jak ktos z Wroclawia to tam mam biuro glowne, ale pracuje w lodzi .To co sie dziwic ze zapowiadaja sniegi i zimo .Poproscie NFZ aby odpoczol do czasu jak sie ociepli.Takie dziwadla to tylko u nasIlona58 pisze:do wiesniaczkaela
a to dobre, wyszła gra słów.![]()
![]()
dobrze że romantykowi stoi, to znaczy że chłop zuch. W Krakowie piękna słoneczna pogoda, o jakie zimie mówisz![]()
![]()
Ilona

Miałem na myśli kolejkę do sanatoriumwiesniaczkaela pisze:Ilona , Ilona rozumie ze Romantykowi stoi a TobieIlona58 pisze:witam
w Świętokrzyskim NFZ maszyna do losowania![]()
ruszyła po 2 dniowym staniu. Od rana ubyło 61 numerków, niewiele ale dobre i to.
pozdrawiam wszystkich kolejkowiczów życząc trafionych skierowań wg życzenia czy marzenia![]()
![]()
![]()
![]()
Ogarnia mnie glupawka -to z zimna ktore nadchodzi

Wiem o tymromantyk56 pisze: Alice masz wielkie szanse pojechać do buska i do 21WSZUR bo mazowiecki NFZ ma bardzo dużo wykupionych tam miejsc![]()
Jeśli tam pojedziesz pobyt będzie wspaniały czego Ci życzę
![]()
![]()
Pozdrawiam
![]()