Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
romantyk56
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2015 08:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Post autor: romantyk56 »

Ja się doczekałem Buski- Zdrój w maju i jest to sanatorium Mikołaj. :) Tylko nie wiem czy się cieszyć? Wszedłem na forum i pozytywnych opinii brak :( Może ktoś był i napisze szczerą ocenę .Cieszę się z miejscowości , z sanatorium mniej , ale takie jest życie ;)Pozdrawiam wszystkich :kwiat: :kwiat:
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Post autor: Gosia43 »

romantyk56 pisze:Ja się doczekałem Buski- Zdrój w maju i jest to sanatorium Mikołaj. :) Tylko nie wiem czy się cieszyć? Wszedłem na forum i pozytywnych opinii brak :( Może ktoś był i napisze szczerą ocenę .Cieszę się z miejscowości , z sanatorium mniej , ale takie jest życie ;)Pozdrawiam wszystkich :kwiat: :kwiat:
Gratulacje :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Gratulacje!!! U mnie nic nie spadło ! Co za dzień... :(
rak1946
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 09:12
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: rak1946 »

A u mnie spadlo o 1 a potem wzroslo o 1 ,dzien jak codzien :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

romantyk56 pisze:Ja się doczekałem Buski- Zdrój w maju i jest to sanatorium Mikołaj. :) Tylko nie wiem czy się cieszyć? Wszedłem na forum i pozytywnych opinii brak :( Może ktoś był i napisze szczerą ocenę .Cieszę się z miejscowości , z sanatorium mniej , ale takie jest życie ;)Pozdrawiam wszystkich :kwiat: :kwiat:

Gratulacje romantyk56 :!: :!: :!: No teraz to już będziesz spokojnie mógł czekać na wyjazd,bez zerkania w przeglądarkę. :D Udanego turnusu Ci życzę :D
Awatar użytkownika
romantyk56
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

danusia64 pisze:
Dziękuje :lol: :kwiat: :kwiat:

Gratulacje romantyk56 :!: :!: :!: No teraz to już będziesz spokojnie mógł czekać na wyjazd,bez zerkania w przeglądarkę. :D Udanego turnusu Ci życzę :D
Awatar użytkownika
romantyk56
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Danusiu 64 dziękuje ;) :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Witam zagladam zobaczyc co u Was o Romantyk ma Busko Mikołaj w dziale oceniam sanatorium wpisz w górnej lewej stronie lupka sanatorium
Mikołaj Busko Zdrój sa wpisy kuracjuszy którzy tam byli na kuracji sprawdzałam inni jeszcze czekają pozdrawiam trafnych miejsc :kwiat: :roll:
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: alka50+ »

Witaj romantyk 56. Ależ mamy dylematy. Ja też mam Busko Zdroj od 13 maja ale ,,Marconii i też doczytuję co i jak .......i zatrzymuję na wyjazd tylko dobre myśli. Mam daleką drogę do pokonania Kolobrzeg -Busko ale i to do pokonania w perspektywie wypoczynku.
Milego czasu bez względu na niedogodności i do zobaczenia .......gdzieś tam ....gdzieś ......w tej uzdrowiskowej miejscowości w ktorej jeszcze nigdy nie bylam. pozdrawiam. Alka
Awatar użytkownika
Elinka5+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2015 19:55
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: Elinka5+ »

Gratuluję Wam Buska ,zawsze chciałam tam pojechać , może kiedyś.....
Miłego pobytu życzę
:kwiat:
Zablokowany