Dobry żart jest tynfa wart
Re: Dobry żart jest tynfa wart
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
– Jestem taki dumny z mojego syna. Zaczął pracę jako goniec, wieczorowo skończył studia. Po paru latach został dyrektorem, a następnie prezesem firmy. Stał się tak bogaty, że swojemu przyjacielowi na urodziny podarował super luksusowego mercedesa.
Drugi opowiada:
– Ja też jestem bardzo dumny z mojego syna. Zaczął pracę jako steward w samolocie. Po niedługim czasie stał się pilotem. Założył spółkę z paroma wspólnikami i otworzył własne linie lotnicze. Dzisiaj jest tak bogaty, że swojemu przyjacielowi na urodziny podarował mały samolot dwusilnikowy Cessna.
Trzeci opowiada:
– Nie wyobrażacie sobie, jaki ja jestem dumny z mojego. Studiował inżynierię. Otworzył firmę budowlaną i zarobił miliardy. Pomyślcie, że na urodziny swojego przyjaciela podarował mu cudowną willę z basenem 1500m².
Tymczasem wraca czwarty kumpel i pyta, o czym rozmawiali. Opowiadają, że o synach, pytając go jednocześnie o jego syna.
– Mój syn jest gejowym żygolakiem. Utrzymankiem bogatych gejów. W ten sposób zarabia na życie!
Przyjaciele:
– Biedaczek, jakie nieszczęście!
– Jakie tam nieszczęście, cudownie mu się żyje! Wyobraźcie sobie, że w tym roku na urodziny od swoich trzech klientów gejów dostał: mercedesa, prywatny samolot i willę z basenem. A wasi synowie co robią ciekawego?
-
krzysztof100
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 kwie 2013 11:38
- Staż sanatoryjny: 5
Jaki? pyta lekarz.
No wie pan, nie bardzo wiem jak to powiedzieć, ale fiutek cały czas patrzy mi na buty.
Lekarz po chwili zastanowienia odpowiada.
Jedyny sposób w jaki mogę panu pomóc, to dam panu radę.
Postaw pan buty na szafie!!!
Mąż rano otwiera oczy, a żona podaje mu śniadanie do łóżka.
Mąż trochę zdziwiony, ale zjadł.
Żona pyta, Kochanie może chcesz jeszcze kakałka, serka, a może bułeczkę ?
Nie, dziękuję- odpowiada mąż.
Po chwili pyta żonę.
Ty stara, a co ty dzisiaj jesteś taka dobra, taka miła?
No nie wiesz, dzisiaj miła 25 rocznica naszego pożycia małżeńskiego- odpowiada żona
Mąż na to.
K...a, jaki ja jestem głupi!!!
Jak bym ciebie dzień po ślubie zabił, to bym jutro wyszedł.