Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wyjeżdżam do Buska Zdrój'' Marconi '' turnus zaczyna się od 27.01.2012.r z Warmińsko- Mazurskiego jadę sam samochodem posiadam wolne miejsca zainteresowane osoby proszę o kontakt na [email].pl. Pozdrawiam Wszystkich
Pewnie jak i inne osoby jadę tam pierwszy raz i nie wiem jak tam jest i jaka jest średnia wieku bo ja 4-dychy z hakiem to się obawiam że będę tam nieliczny w swoim wieku jeśli ktoś tam był miło wysłucham rad a i pytanko jak samochód jest gdzie zaparkować na czas turnusu. Pozdrawiam wszystkich
Szukam nadal kogoś , kto wybiera się do Buska Zdrój od 27.02.2013r. Jak nie z warmiśko-mazur to może z innych stron kraju ktoś się odezwie. Byłoby raźniej przygotowywać się do wyjazdu i wymienić się informacjami
Witam . Byłam w Busku w listopadzie 2012 , w sanatorium Krystyna , też jestem po 40 i w moim wieku było sporo osób . Miasteczko jest wspaniale a do sanatorium Marconi chodziłam na recitale i jest tam pijalnia wód , ciesz się że tam jedziesz a na pewno nie będziesz się nudził a i zdrowie podreperujesz . Miłego pobytu życzę