Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ciekawe ile fotek dostaniesz listem poleconym?? Ja ostatnio w drodze do Kołobrzegu złapałam tylko jedną w Moczyłkach - tyle że jak na cenę jaką trzeba było zapłacić jakość wyjątkowo kiepska
pozdrawiam
Dojrzaly ,czyżby ten komputer obok recepcji już nie działał , a swoją drogą jak sie tam jest, to są ciekawsze zajęcia Pozdrawiam Ciebie i Wielorybusa, bo chyba już się odnalezliście
maka tak oczywiscie odnalazlem wielorybusia wczoraj na baletach.Teraz udalo mi sie uruchomic prywatny internet ,jesli nie ucieknie to bede pisal. Dzisiaj dopiero mamy lekarza. Asia co z tym spotkaniem? Alka Kolobrzeg jest caly ale zimny. Dzisiaj zapowiada sie ladna pogoda. Ruda dzieki ze przekazalas wiadomosc i pozdrowienia. Jest ok a moze bedzie jeszcze lepiej hehe. Spotkalem paru znajomych z ubieglego roku. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i przekazuje pozdrowienia od wielorybusie.