co wy myslicie?

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
gibon
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 15 kwie 2015 22:59
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 4

Re: co wy myslicie?

Post autor: gibon »

Viesia pisze:Chcialabym zabrac siostre do sanatorium w pazdierniku. My oboje jestesmy po operacji stawow biodrowych. Te operacje mialysmy jako dzieci co bylo bardzo dawno temu :lol:
Pare lat temu bylysmy w sanatorium w Kolobrzegu wiec teraz chcialybysmy pojechac gdzies indziej. To bedzie pobyt prywatny.
Bardzo wazne dla nas sa dobre zabiegi oraz dobre jedzenie. Krioterapia to numer 1 zabieg dla nas wiec chcialybysmy znalezc sanatorium z dobrym zabiegiem krioterapi. W sanatorium w ktorym bylsymy w Kolobrzegu byla bardzo mala komora krioterapi wiec jezdzilysmy do Arki na super krioterapie dlatego teraz chcialybymy wybrac sanatorium ktore ma dobra krioterapie na miejscu.

Najwiecej glosow na tym forum bylo na Wielka Pieniawa ale sprawdzalam ostatnie opinie i wile osob nie jest zadowolone z jedzenia w tym obiekcie wiec moze powinnam das sobie spokoj z tym miejscem. Co myslicie?
Bardzo prosze o wasze sugestie gdzie dobrze byloby pojechac w pazdierniku.....dobre zabiegi borowinowe tez by sie przydaly......prosze dajcie znac.
Z gory dziekuje serdecznie.
Polecam Busko Zdrój sanatorium Nida. Byłem w 01. 2014r. Jest tam bardzo przytulnie. Super zabiegi/ jest też kriokomora i basen solankowy /,super domowe jedzenie. Po kąpielach siarkowych czułem się wspaniale -moje kontuzjowane kości doszły do normy . Zamierzam tam jechać prywatnie jeszcze w tym roku. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Witam Wiesia masz schorzenie narządu ruchu proponowałabym jak pink sanatorium Włókniarz lub Wojskowy
ale każdy może miec inne zdanie pozdrawiam napisz nam co wybrałaś pozdrawiam trafnych wyborów :kwiat: :roll:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ulanie »

Witam Wiesiu, ja miałam podczas czterotygodniowego pobytu w Busku w Krystynie i kriokomorę i borowinę, wyglądało to tak, że przez pierwsze 10 dni miałam borowinę, a ostatnie 10 dni kriokomorę, wszystko było ok, bo w tym samym czasie nie miałam obu zabiegów, a długi pobyt umożliwił mi skorzystanie z dwóch zabiegów.
ODPOWIEDZ