Polecam Busko Zdrój sanatorium Nida. Byłem w 01. 2014r. Jest tam bardzo przytulnie. Super zabiegi/ jest też kriokomora i basen solankowy /,super domowe jedzenie. Po kąpielach siarkowych czułem się wspaniale -moje kontuzjowane kości doszły do normy . Zamierzam tam jechać prywatnie jeszcze w tym roku. PozdrawiamViesia pisze:Chcialabym zabrac siostre do sanatorium w pazdierniku. My oboje jestesmy po operacji stawow biodrowych. Te operacje mialysmy jako dzieci co bylo bardzo dawno temu![]()
Pare lat temu bylysmy w sanatorium w Kolobrzegu wiec teraz chcialybysmy pojechac gdzies indziej. To bedzie pobyt prywatny.
Bardzo wazne dla nas sa dobre zabiegi oraz dobre jedzenie. Krioterapia to numer 1 zabieg dla nas wiec chcialybysmy znalezc sanatorium z dobrym zabiegiem krioterapi. W sanatorium w ktorym bylsymy w Kolobrzegu byla bardzo mala komora krioterapi wiec jezdzilysmy do Arki na super krioterapie dlatego teraz chcialybymy wybrac sanatorium ktore ma dobra krioterapie na miejscu.
Najwiecej glosow na tym forum bylo na Wielka Pieniawa ale sprawdzalam ostatnie opinie i wile osob nie jest zadowolone z jedzenia w tym obiekcie wiec moze powinnam das sobie spokoj z tym miejscem. Co myslicie?
Bardzo prosze o wasze sugestie gdzie dobrze byloby pojechac w pazdierniku.....dobre zabiegi borowinowe tez by sie przydaly......prosze dajcie znac.
Z gory dziekuje serdecznie.
co wy myslicie?
-
gibon
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 15 kwie 2015 22:59
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: co wy myslicie?
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
Re: co wy myslicie?
ale każdy może miec inne zdanie pozdrawiam napisz nam co wybrałaś pozdrawiam trafnych wyborów
- ulanie
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 cze 2014 17:14
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 4