Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
zybii
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 lut 2011 10:21

Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Post autor: zybii »

Dostałem skierowanie z ZUS na turnus zaczynający się od 16.03.11 do 08.04.11do Dzwirzyna,,Bryza,,k/Kołobrzegu i jestem ciekaw czy ktoś już tam był i może się podzielić wiadomościami jak tam było.Widziałem że na forum raczej parę osób się pytało o tym sanatorium(informację)ale bez odpowiedzi.Czyżby tam bardzo mało kto jechał?Bardzo mnie to dziwi.Mam nadzieję że mi się uda ale zobaczymy....Wspaniale by było się z kimś umówić i wspólnie spędzić podróż.Ja będę wyjeżdzał z Włocławka autokarem.Proszę pisać na moją pocztę a napewno odpiszę.Pozdrawiam i do zobaczenia.Zybii.
zybii
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Re: Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Bardzo proszę jeśli ktoś z państwa jedzie do sanatorium Bryza-Dżwirzyn k/Kołobrzegu o zgłoszenie się a morzemy razem podróżować -zawsze weselej,rażniej i bezpieczniej..Ja z Włocławka wyjeżdżam autobusem ale jeśli ktoś będzie jechał samochodem to mogę się zabrać a część kosztów pokryć.Osoby które były w sanatorium Dzwirzyn-Bryza proszę niech napiszą o swoich wrażeniach jak tam jest.Pozdrawiam serdecznie-Zybii PS.Jeśli ktoś chce może pisać bezpośrednio na moją pocztę [email].onet.pl turnus od 16.03.11
zybii
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Widzę że odwiedzających stronę jest sporo oraz czytających mój wpis ale odpisujących nikogo.Ale nie tracę nadzieji-czekam do samego końca może ktoś się odedzwie.Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy.PS.Czy nikt nie jedzie do tego sanatorium?
beatka1160
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 lut 2011 12:21

Post autor: beatka1160 »

witam,
ja wyjeżdżam do Bryzy w Dzwirzynie 9.04.2011 na 24 dniowy turnus. Jadę z Wejherowa pociągiem bezpośredno do Kołobrzegu, a potem busem do Dźwirzyna.
Proszę o kontakt jeśli ktoś też tam jedzie.
beatka1160
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 lut 2011 12:21

Post autor: beatka1160 »

Dodatkowo nadmienię iż odbyłam tam już rehabilitację 2 lata temu i jest naprawdę super. Jest basen, solarium, stołówka z pysznym jedzeniem, naprawdę można wypocząc. Pozdrawiam.
ewa5010
Na forum od: 13 mar 2011 09:05
<