Co zabrać do sanatorium

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ami
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 29 mar 2015 19:35
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Co zabrać do sanatorium

Post autor: Ami »

Warto zabrać chusteczki dla niemowląt mają wiele zastosowań które mogą zaskoczyć niezbędne w podróży zwłaszcza gdy nie ma bieżącej wody do czynności higienicznych mycie rąk itp zmywają makijaż czyszczą buty plamy na ubraniu oczywiście nie musi to być całe opakowanie można mieć kilka w woreczku strunowym w torebce w pociągu niezbędne w aucie też tak mi zostało po podróżach z dzieciakami
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03

Post autor: maria123 »

O tak Ami :!: Chusteczki dla niemowląt są niezbędne podróży, o czym często zapominamy. ;) Należy się Tobie za to duży plus :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Ami
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 29 mar 2015 19:35
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Ami »

Bardzo dziękuję za +
W czasie długich podróży może być jeszcze przydatny specjalny żel do mycia rąk bez wody ale i przy tym myciu ,a właściwie dezynfekcji bo ten żel to alkohol, też jest potrzebna chusteczka.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Więc tak jak mówiłam....najważniejsze są buty ;)
Pamiętać musimy o zabraniu wygodnego obuwia ;)
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Masz racje słneczko :!: :!: :!: najważniejsze dobre obuwie,Właśnie przygotowałam sobie obuwie trekkingowe,adidaski,trampki,chodaczki,klapki do kąpieli,balerinki i wygodne szpileczki.Wystarczy koleżaneczko :?: :?: :?:
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Oj słoneczko moje :kwiat: :kwiat: poupycham,poupycham :? Trekkingi przydadzą się na wycieczki,adidaski czy trampki na latanie,chodaczki na zabiegi,balerinki,no cóż jakoś trzeba latać po uzdrowisku,a szpileczki............. :?: :?: :?: :?: no,na jakieś balety to mam się zamiar wybrać :lol: :lol: :lol: Nie śmiej się,ale i tak połowę odrzuciłam :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asia13 »

Oj Danusia przeżywam te same katorgi :lol: Właśnie się pakuję :roll: a właściwie rozpakowuje :lol: bo teraz wyciągam to co myślę ,że będzie jednak zbyteczne :roll: Zeby jeszcze wiadomo było jaka będzie pogoda :?:
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Asiu :kwiat: i to jest właśnie babski problem :x :? Pakujemy się,rozpakowujemy,a i tak o czymś zapomnimy.Najgorsze właśnie to jest to,że nie możemy przewidzieć pogody :o :o Ale i tak wrócimy zadowolone,nawet jak o czymś zapomnimy. :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pewnie ,że nie ma się czym przejmować ;) Grunt to zabrać ze sobą dobry humor.Przyjedziemy wypoczęte,uśmiechnięte i zdrowsze (mam nadzieję) i znów ustawimy się w kolejeczkę. :D
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Danusia ja też pakuję do walizki :) ale walizkę zabierze kurier a ja tylko z torebeczką :lol: no i jeszcze małą torbą ;)
ODPOWIEDZ