Lądek Zdrój 24 stycznia

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Kolczyk2051
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 wrz 2011 18:30

Re: Lądek Zdrój 24 stycznia

Post autor: Kolczyk2051 »

Witam -no i mamy zimę. Panie Jurku jedzie Pan do Lądka 23 stycznia my 24. Pokój mamy mieć na II piętrze 229 lub 230. Nie wiem czy ma Pan już nr pokoju, jeśli nie to proszę do nas wstąpić żeby umówić się na wspólne wyjazdy na stok.Pani Alice oczekuję ,że będę miała z kim chodzić na spacery, byłoby miło. Pozdrawiam do zobaczenia w Lądku.
jurellas
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2011 02:42

Post autor: jurellas »

Bądźmy dobrej myśli że ta zima przetrwa aż do końca lutego w tym naszym Lądku,Ja już nie wierzę w żadne prognozy :-/ (Białka T. mnie zawiodła )
Będę w sanatorium od 31 stycznia i tak jak pisaliśmy wcześniej mam nadzieję na wspólne szusowanie w tej okolicy, a jak nas poniesie to i dalsze górki warto byłoby obczaić ;-) Myślę że się jakoś na miejscu odnajdziemy :-) pzdr!
Awatar użytkownika
Gonia
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2013 20:56
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Gonia »

Witam wszystkich, zachodzę w głowę jakim cudem znacie już numery pokoi ??? Dostałam papiery i zadzowniłam na miejsce w sprawie pokoju i co się dowiedziałam, że są przydzielane na miejscu w dniu przyjazdu ? ( sory, to mój pierwszy raz ;) )
jurellas
Kuracjusz
Kuracjusz

A może ktoś jedzie prywatnie i już ma swój pokój zaklepany :-/
Awatar użytkownika
Gonia
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Taaaak, zapewne ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

No,ja też próbowałam rezerwacji i psinco , kurcze jak wy to załatwiacie... :?:
jurellas
Kuracjusz
Kuracjusz

No jakoś znanymi sobie kanałami załatwiają :-)
Przypominam! zabieramy narty, kije nordic walking, i oczywiście piersiówka z wiśniówką też byłaby wskazana ;-)
Awatar użytkownika
Gonia
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Z tych wymienionych trzech rzeczy, piersiówka z wiśniówką będzie z całą pewnością ;)
jurellas
Kuracjusz
Kuracjusz

Widać że zna się Pani na rzeczy,te wszystkie dechy i patyki są tłem właśnie do wiśnióweczki bądź miodówki i innych nalewek :lol:
Żeby nam tylko zima nie zagrała na nosie i tak jak w ubiegłym roku ścisnęła nie małym mrozem, w lutym właśnie :o pzdr! Jurek
Kolczyk2051
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 wrz 2011 18:30

Post autor: Kolczyk2051 »

Witam- aby uciąć dyskusję ,informuję ,że oczywiście jadę prywatnie a mąż na skierowanie NFZ. Poprosiłam o ew. nr pokoju na potrzeby forum. Szukałam towarzystwa do wspólnych spacerów. Niektóre sanatoria dokonują rezerwacji ale tylko na skierowania NFZ. Z ZUS nie sądzę , byłam 2 razy w Inowrocławiu i nie powiem ,żebym miała miłe wspomnienia.Ale to tak na marginesie. Panie Jurku otrzymałam maila- dzięki.Do zobaczenia w Lądku.
ODPOWIEDZ