Jedlina Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
malena
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 mar 2011 11:50

Jedlina Zdrój

Post autor: malena »

Jadę do Jedliny Zdrój do szpitala "Teresa". Czy ktoś tam był. :?:
ROBERTO 45
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 kwie 2011 23:32

Re: Jedlina Zdrój

Post autor: ROBERTO 45 »

witam-ja jadę do Jedliny ,ale do Domu Zdrojowego, mieszkam w Piotrkowie Tryb turnus zaczyna się 11 kwietnia, też jestem ciekawy , jak tam będzie, póki co opinie są oględnie mówiąc mało pozytywne, niemniej może będziemy mile zaskoczeni, pozdrawiam oczywiście,R.
malena
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 mar 2011 11:50

Post autor: malena »

Witaj ROBERTO 45.
Właśnie skończyłam swoją "przygodę" z Jedliną Zdrój. Turnus miałam od 29 marca do 26 kwietnia w "Teresie". Niestety, ze względu na stan zdrowia musiałam przerwać turnus i wrócić do domu. Nie byłam w innych budynkach oprócz "Teresy", ale z tego co mówili kuracjusze to warunki są kiepskie. Jedliny również nie zdążyłam poznać, ale nie zrobiła ma mnie pozytywnego wrażenia. Jestem ciekawa jakie Ty odniesiesz wrażenie po pobycie w Jedlinie. Mam nadzieję, że podzielisz się tymi uwagami. Życzę mimo to miłego pobytu i pozytywnych wrażeń. Malena.
ROBERTO 45
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 kwie 2011 23:32

Post autor: ROBERTO 45 »

Malena- nie wiem, czy na miejscu będę miał dostęp do internetu, niemniej zapewniam, że po przyjeżdzie przekaże swoje opinie na temat Jedliny, a teraz życzę mnóstwo zdrowia, bo jak czytałem , coś jest nie tak, dlatego wszystkiego najlepszego pod względem witalności i nie tylko......, R.
ODPOWIEDZ