Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Do iza 1970
Miło mi będzie napić się z Tobą kawy w Krynicy lub wody mineralnej w pijalni.
Jeśli chcesz to napisz do mnie maila to dam ci nr tel. 112233janekwp.[email].pl Pozdrawiam.
A może spotkamy się wszyscy zainteresowani po kilku dniach pobytu np. przy dzbanku który stoi w parku jak się idzie do pijalni na skrzyżowaniu ul. Pułaskiego i
ul. Bulwary Dietla. Powiedzmy we wtorek 29 stycznia o godz. 18.45.Taki oto mam pomysł.Do rozważenia i ustalenia daty i godziny. A miejsce chyba dobre ?
Super!
A wiec : Do wszystkich zainteresowanych:
Spotykamy sie 29.01.2013 o godz 18.45 w parku przy ,,dzbanku", na skrzyzowaniu ul.Pulaskiego i ul.Bulwary Dietla.
Przyprowadzcie znajomych,moze uda zgrac sie fajna paczke!
do jstachnik
O super,wiec jedziemy do tego samego sanatorium i w tym samym terminie!
Masz moze jakies informacje o warunkach,zabiegach,wyzywieniu??
Skad jedziesz i o ktorej planujesz przyjazd do krynicy??
XBog -Nad Kryniczanką byłam rok temu, byłam bardzo zadowolona .Zimą obawiam się że będzie w budynku chłodno chyba że będą mocno grzać natomiast co mogę doradzić nie bierz pokoju studio na ostanim piętrze bo jet tam ponuro.
Ja już mam zarezerwowany, nie wiem jaki. Przyjadę na późny wieczór.Czy w tym sanatorium są zabiegi na miejscu? Dobrze, że wiem że może być zimno, muszę zabrać ciepłe pidżamki. A co jest w pokoju, niektórzy piszą, ze w pokojach są ręczniki. A czy pokoje są nowocześniejsze czy takie "za za komuny". Czy w zabiegach zlecają basen, czy jak nie ma w tym sanatorium basenu to nie ma zabiegów w wodzie. Czy na prawdę tak daleko do centrum? Czy turnus ma dużo kuracjuszy z sanatorium? czy ten termin zimowy czyli ferii dla dzieci będzie obłożony raczej wczasowiczami?...Czy będę "sama"? Czy coś się dzieje w tym sanatorium, ono tak daleko od centrum.Dzięki za odpowiedz.