Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Sloneczko pisze:
Może to dziwne,ale nie jeden kuracjusz na tych schodach poprawił swoją sprawność. Jestem jednym z nich,gdzie na początku rehabilitacji pokonywałem dwa ,trzy razy dziennie i po prostu nauczyłem się chodzić i mam kondycję.Schody w Iwoniczu to jeden z zabiegów rehabilitacyjnych a drugi to "Krakowiak".Więcej w Iwoniczu nie potrzebuje.Byłem około 15 razy???
Masz rację bogjan pokonywanie schodów to rehabilitacja w pełnym słowa tego znaczeniu.
Wiem coś o tym...
A o tańcach w Krakowiaku już nie wspomnę.Parkietoterapia to jest to.
Już tęskno do Iwonicza, a byłam nie tak dawno.
anusia153 pisze:Słoneczko o mnie piszesz
Tymi schodami schodziłam i wchodziłam kilka razy dziennie , faktycznie kondycję można złapać szybko , a schodków jest dokładnie 161 .
Słoneczko pewnie , że pamiętam takich rzeczy się nie zapomina szczególnie tych schodów z Exelsiora , Krakowiaka no i oczywiście "kontaktu wzrokowego" , ale dałyśmy wtedy popis na samą myśl już się rumienię