Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ALUCHNA pisze:witam ja otrzymalam sanatorium 29.01.2013 do Aleksandrowa Kujawskiego szpital kolejowy uzdrowiskowy,z prewencji zus.
Witaj
Dostałam też skierowanie do Aleksandrowa Kujawskiego tylko tyle, że od 22 lutego za bardzo
nie chcę Cie pocieszać ale to podobno ...(czytałam opinie ) ..podobno "porażka"...Twój turnus się kończy a mój zaczyna ...ale co ma być to będzie....
pozdrawiam Dana
[quote="DanaNS
Dostałam też skierowanie do Aleksandrowa Kujawskiego tylko tyle, że od 22 lutego za bardzo
nie chcę Cie pocieszać ale to podobno ...(czytałam opinie ) ..podobno "porażka"...Twój turnus się kończy a mój zaczyna ...ale co ma być to będzie....
pozdrawiam Dana[/quote]
Ja również jadę 22-02-2013 do Aleksandrowa Kujawskiego. Wyruszam z Piły.
Witam, dostałam skierowanie z ZUS do Sanatorium, Turnus od 11.02.2013 do Zimowit Sanatorium Rymanów Zdrój. Czy może ktoś z okolic Łukowa się tam też wybiera?? Chętnie "sie zabiorę" Jeśli tak, proszę o kontakt: 502606987 lub [email].pl
Faktycznie, otrzymałem skierowanie tak szybko, bo jestem jeszcze w trakcie zwolnienia...
Wniosek złożyłem na Czerniakowskiej a komisję miałem na 11-lisopada (Inspektorat Warszawa-Praga Północ)