krynica ,,nowe lazienki mineralne"

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
iza1970
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 sty 2013 18:54

Re: krynica ,,nowe lazienki mineralne"

Post autor: iza1970 »

do xbog
To twoje sanatorium to wcale nie jest tak daleko od centrum,
Krynica ogolnie jest mala wiec nie bedzie tak zle.
Dla mnie wiekszym problemem jest to ze zabiegi bede miec nie tu gdzie mieszkam.
Do zobaczenia na spotkaniu-wymienimy sie wrazeniami i wszystko bedzie jasne!
jstachnik
Na forum od: 04 sty 2013 19:34

Post autor: jstachnik »

do iza1970
Bardzo sie cieszę ze jest ktoś kto jedzie w tym samym terminie.Nie mam żadnych informacji o tym sanatorium tylko to co znalazłam w internecie na forum, wiem ze na pewno nie ma basenu, wiekszość pokoi nie ma łazienek, są na korytarzu. Mam skierowanie do szpitala uzdrowiskowego. Planuję przyjazd w niedzielę wieczorem,jest mozliwość zarezerwowania noclegu przedprzyjazdowego za 50 zł i zamówienia śniadania, będę jechała z okolic Nowego Dworu Mazowieckiego.
iza1970
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 sty 2013 18:54

Post autor: iza1970 »

Do jstachnik
Ja tez mam skierowanie do szpitala uzdrowiskowego.Dzwonilam kilka dni temu do recepcji, tez chcialam przyjechac dzien wczesniej, ale poinformowali mnie ze nie ma takiej mozliwosci.Sprobuje zadzwonic jeszcze raz!!
Jak sie cos dowiem ,napisze wieczorem.
Podaje e-maila-moze wymienimy sie telefonami?-bedzie latwiej. [email].pl
Super ze sie poznalysmy,
pozdrawiam-iza
sanatorik
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 sty 2012 08:04

Post autor: sanatorik »

Warunki pobytu zależą do jakiej części sanatorium dostanie się przydział. W sanatorium jest jedna część wyremontowana i druga nie wyremontowana. W tej wyremontowanej są dobre warunki, ładne pokoje z łazienkami. W drugiej części już sam korytarz odstrasza: drzwi stare, białe z małymi okienkami, z zasłonkami (w niektórych szyby pękniete). Pokoje bez łazienek, tylko umywalka.
Zabiegi nie wszystkie są na miejscu. Jak się trafi to mogą przydzielić zabiegi w Starym Domu Zdrojowym, Nowym Domu Zrojowym i Patrii.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Kochani,imprez i knajpek z muzyką w Krynicy mnóstwo.Śniegu jeszcze więcej,świetnej atmosfery też.Kuligi z pochodniami i ogniskiem praktycznie codziennie.Jest kilka biur podróży i każde oferuje coś innego.Ja osobiście polecam wyjazd do Popradu połączony z 4 godzinnym pobytem w Aquacity.Trzy baseny z gorącą wodą na powietrzu,cały kompleks basenowy wewnątrz,kryte baseny relaksacyjne Blue Sapphire z dużą ilością atrakcji wodnych, jacuzzi, dyszy masujących i perełek,laserowe show.
Mogę to wszystko polecić,bo właśnie korzystam z uroków życia w Krynicy.
ODPOWIEDZ